Marrigje

 

 

 

Ik doe het veel te weinig, scrappen voor mezelf.  Gelukkig staat Memories and More regelmatig op de kalender voor ons blog, en dan moet ik wel. Eigenlijk had ik iets willen maken over de muziek uitwisseling van mijn jongste, maar bij het zoeken naar de foto’s daarvan kwam ik per ongeluk deze foto tegen. Toen mijn oudste vorige jaar uit Australie over was in Nederland heb ik ze gevraagd om alsjeblieft een foto te maken waar ze allemaal op stonden. Ook al vonden ze het onzin, ze hebben deze foto voor mij gemaakt. Mijn oudste kleinkind staat er ook op.

Ik ben super blij met deze foto dus die verdiende een Layout.  Omdat mijn schoonzoon er ook niet opstond, vroeg ik hem savonds om een selfie van ons allemaal aan tafel. Dit vind ik zelf zo een leuke foto! Iedereen staat er lachend en blij op.
Ja ik ben erg blij dat ik deze layout gemaakt heb, en misschien, heeeel misschien komt het ervan om vaker te scrappen komende periode (maar ik vrees van niet)

Groetjes
Marrigje

Marjo

 

 

 

 

Ik ben bezig om mijn spullen van mijn hobbyzolder naar een kamer op de eerste etage te halen. Het wordt een hele mooie kamer. Volgende keer een foto daarvan.
Nu vind ik steeds meer dingen waaronder een foto van Gentle, het hondje van mijn moeder en drie dozen vol met Stampin Up project life kaartjes.
Deze heb ik op elkaar gelegd en je ziet dat je dan al heel snel een leuk geheel hebt.

Groetjes

Marjo

 

Volgende keer: Oud en Nieuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *