Marrigje

 

Met de kinderworkshop gebruik ik vaak retired Stampin’Up! produkten voor wat we maken. Als de kinderen dan graag kleuren, is het helemaal leuk dat Stampin’Up! dit gave DSP heeft uitgebracht. Het is van de Sale-a-Bration 2017, maar ik heb nog een paar pakjes.
De kinderen hebben er prachtige naambordjes mee gemaakt. En dat inspireerde mij tot het maken van dit bord. Het gaat aan de kraam hangen tijdens alle zomermarkten. Aan die kraam zitten kinderen te Pixelen, en als de ouders dan foto’s maken staat er op de foto’s gelijk wanneer het was.  Ik krijg een heel zomers gevoel bij deze afbeelding. En zeker omdat de bloemen heb ingekleurd als Springbalsemien. Wat bloeit als het hoog zomer is. En zo leuk is om te laten springen. Dit jaar ga ik zeker wat zaad opvangen, zodat ik volgende zomer Springbalsemien in mijn eigen tuin heb (en over twee jaar kun je dan op mijn blog lezen dat dit een slecht plan was, want dan staat de tuin overvol met Springbalsemien, maar dat is van later zorg)

Groetjes
Marrigje

Marjo 

 

 

Met het uitkomen van de nieuwe catalogus zijn er weer mooie nieuwe inktkleuren en mooie nieuwe stempels.
Ik heb gekozen voor de stempelset wonderful moments. In deze set staat een vrouw die zwanger is. Toevallig is mijn collega zwanger en ben ik bezig om een knuffel voor haar te haken en heb ik daarbij een kaartje gemaakt.
De hoofdkleur die ik heb gebruikt is flirty flamingo.
Het oude aan dit kaartje is dat ik het heb ingekleurd met blendabilities. Dit zijn stiften die voor de Stampin blends waren.
Verder komt de tekst uit een oude set namelijk simply wonderful.
En volgens mij is de embossingfolder met de hartjes ook een oud artikel.
Al met al een heel toepasselijk kaartje geworden.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week : ATC Thema Kleurrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *