Marrigje

 

 

 

Het maken van een kleurrijke achtergrond was zo gedaan. Ik moest even puzzelen om de puzzelstukjes passend te krijgen op een ATC. Daarna loop ik, zoals gewoonlijk, vast op het afmaken. Een paar dingen geprobeerd, en uiteindelijk kwam ik tot dit. Ben er eigenlijk zeer tevreden mee. Dit is ook een heel goede affermation voor de dag.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

Thema van deze keer is KLEURRIJK.
Artjournal voor volgende week had ik al af omdat ik die eigenlijk voor 29 mei had gemaakt maar toen bedacht Marrigje dat thema van atc en Artjournal hetzelfde konden zijn. Wel zo makkelijk want vaak maak ik een artjournalpagina en een atc met hetzelfde onderwerp.
Deze atc was dus zo gemaakt omdat ik niet heel hard moest nadenken voordat ik wist welke set ik ging gebruiken.
De set heet feathery friends en was een hostess set.
Ik vind deze set heel leuk omdat ik hou van inkleuren. En als je dat met verschillende kleurtjes doet is het al snel een KLEURRIJK geheel.
De achtergrond heb ik gesponst met drie nieuwe inktkleuren, te weten pineapple punch, petal pink en grapefruit grove. De bloementjes uit dezelfde set gestempeld met grapefruit groove.

Groetjes
Marjo

 

Volgende week: Art Journal Thema Kleurrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *