Marrigje 

Een Art Journal is voor mij ook een manier om mijn emoties te verwerken. Daarom vandaag een heel persoonlijk Art Journal. Meestal plaats ik die niet, maar deze wilde ik wel heel graag met jullie delen.

Mijn zoon is getrouwd vandaag. Het was een super bruiloft. Emotioneel om heel veel redenen, maar een dag waar ik met heel veel plezier aan terug denk.  Bij thuiskomst heb ik deze Art Journal gemaakt.  Rood voor Liefde,, Groen voor hem, en paars voor haar.
Groetjes

Marrigje

Marjo

Deze Artjournal had ik al heel lang af. Ik had hem eigenlijk gemaakt voor 29 mei maar toen kreeg Marrigje het geweldige idee om het thema van atc en Artjournal hetzelfde te laten zijn.
Achtergrond is gemaakt door verschillende kleuren inkt te sponsen en dan er stempels op te zetten met verschillende kleuren inkt.
Thema is kleurrijk en ik vind dat zeker gelukt. Doordat ik andere kleuren heb gebruikt als voor mijn atc van vorige week heeft het toch een hele andere uitstraling. Natuurlijk ook doordat het formaat verschilt.

Groetjes

Marjo

Volgende week:  Kleur : Poppy Parade

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *