Marrigje:

Poppy Parade is een returning color. Dat wil zeggen dat deze kleur al eens eerder in het assortiment van Stampin’Up! heeft gezeten Toen als In Color. Het is een kleur die ik super mooi vindt en indertijd ook al regelmatig gebruikte. Al moet ik zeggen dat ik hem te laat ‘ ontdekte’ en dus niet had ingeslagen.
Ik was dan ook heel erg blij toen Stampin’up! aankondigde dat deze kleur weer terug kwam in het Assortiment, en nu als deel van de color collections.

Ik heb een kaartje met layers gemaakt Dat doe ik niet zo heel vaak, hoewel ik het erg leuk vind om te doen blijf ik vaak steken bij de achtergrond, die is dan al zo vol en af, dat ik niet goed weet hoe ik dat dan moet afronden. Er moest nog een tekst op vond ik. En bij deze set zit de  stans met Dream, en dromenvangers zijn altijd goed toch?

Mijn lieve kleine dochter (9) haar ogen gingen stralen toen ze het resultaat zag, ik zeg Geslaagd.
Bij deze dus, mijn Poppy Parade kaartje, en voor jou de wens dat je grote dromen droomt.
Groetjes
Marrigje

 

Marjo

 

Een oude kleur die terug is gekomen is Poppy Parade, een hele warme kleur rood. Ik vind hem erg mooi.
Met die kleur heb ik dit kaartje gemaakt.
Aan de voorkant van de kaart heb ik een rondje uit gesneden met  de bigshot. Daar omheen een stempel gezet van de set bouquet blooms. Ik had nog melkpapier met gouden hartjes van Stampin Up en dit erachter geplakt.
Verder nog een tekst gezet uit de set waterfront. Wat vind ik dat ook een geweldige veelzijdige set.
Ook nog een hartje geponst.
Verder bloemenstempels gestempeld uit de set bouquet blooms.

Groetjes
Marjo

 

 

Volgende week: Stempelset : Animal Outing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *