Marrigje

 

Animal Outing is een nieuwe set, die heel erg tot de verbeelding spreekt.
Ik gebruikte een oude techniek voor deze kaart. Ik was de techniek een soort van vergeten maar zag iets soortgelijks in een tijdschrift. Super om weer eens te doen. Ik mag graag met resten papier spelen. Nou waren dit eerlijk gezegd geen resten, maar heb ik speciaal voor deze kaart papier gesneden. Het papier is natuurlijk net zo nieuw als de stempelset. Het papier hoort namelijk bij de Animal Outing suite.

Ik ben erg blij met het resultaat, wat vind jij?

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

De stempelset die we voor deze week hebben bedacht is animal outing. Deze set viel me gelijk op bij het uitkomen van de nieuwe catalogus.
Ik vond het ook wel weer eens leuk om een aparte vorm kaart te maken.
Zoals je ziet zijn het twee losse kaarten die bijeen worden gehouden door het middenstuk.
Op de labeltjes zou je nog iets kunnen schrijven.

Groetjes

Marjo

 

Volgende week: Uitdaging: Gebruik een snijmal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *