Marrigje

Toen Marjo zei dat Insekten het thema van de ATC en het Artjournal waren, vond ik dat helemaal niets. Ik heb niets met insecten, niet echt tenminste. Zeker niet nu al de vliegen en muggen mij moeten hebben om me te prikken en jeukende bulten achterlaten.

Maar het is me toch gelukt een leuke ATC te maken met insekten. Bijen in dit geval.

Het YOU heb ik 7 keer gestansd. 4 x uit blackberrybliss, en 3 keer uit Mango Melody. Dan krijg je een faux chipboard, een mooie dikke YOU. Daarover heen een beetje blackberry bliss inkt aan de randen gesponst, en een beetje Wink of Stella om het af te maken.
Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

Marjo

Hebben we als thema insecten gekozen , blijken Marrigje en ik allebei niet van insecten te houden, hahaha.
Ik heb maar gelijk drie atc’s gemaakt. 1 met een Libelle, 1 met wespen en 1 met hommels.
Ik heb het middenstuk open gelaten door de randen af te plakken. Middenstuk gesponst en daarna de stempels erover gezet.

Groetjes
Marjo

 

 

 

 

 

 

Volgende week: Art Journal Insecten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *