Na een paar weken afwezig geweest te zijn, zijn we er weer met ons Art Journal thema Insecten.

Marrigje

Ik hou nog steeds niet van insecten Maar wel van werken met Vellum, en insecten (in het bijzonder deze libelles) doen het heel gaaf van Vellum. Ik heb ze gestansd, en daarna gekleurd met onze Blends. Ik ben erg gek op deze stiften, en hoe meer ik er mee kleur, hoe meer ik er ook mee kan.
De achtergrond van deze Art Journal is gemaakt met Bubbeltje plastic. je weet wel wat vaak in dozen en enveloppen zit om spullen veilig te bezorgen. Dat heeft zo een leuke structuur, dat als je er inkt op doet, je erg leuke achtergronden krijgt. Deze keer heb ik een groot vel gepakt, en daar verschillende kleuren inkt op gedaan, en toen het plastic op het papier gedrukt. Krijg je erg vieze handen van, nou ja, inky fingers wat natuurlijk niet echt vies is. Het effect is het echtet meeeer dan waard.

  Het lijf van de libelles is gekleurd met de Shimmery Paint die nieuw is in de Herfst/Winter catalogus van Stampin’Up! die vanaf 5 september 2018 geldig is. Super mooi die verf. Zeker in koper.  De vleugels van de libelles zijn gekleurd met Wink of Stella, waardoor de libelles goed afsteken tegen de achtergrond. En prachtig glitteren.

 

 

 

 

 

 

 

Tenslotte heb ik de libelles vastgemaakt door hun lijf vast te plakken Doordat de Libelles van Vellum zijn gemaakt zullen de vleugels opspringen zodra het boek wordt opengedaan.

De letters zijn gestempeld en ingekleurd met blends. Ik heb nu extra aan de andere kant zitten, waar ik nog wat mee moet.  Niet erg, alleen niet aan gedacht toen ik aan het kleuren was.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo

Ik heb een klein Artjournal, alleen voor Stampin Up. Het is een kleintje en een heerlijk formaat om in te werken.
Ik vind het leuk om stempels te maskeren en om op die manier je pagina op te bouwen.
Bij deze pagina heb ik gebruik gemaakt van heel veel verschillende sets.
Vooral veel zwarte inkt en accenten geven met de kleuren lichtblauw en lemonlime twist.
Libelles ingekleurd met mijn Stampin blends.

Groetjes
Marjo

Volgende week: Memories and More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *