Marrigje

Het is bijna weer December. En dan doe ik weer de December Daily. Ik hou namelijk heel erg van scrapbooking en Photo Pocket Scrapbooking (wat wij als Stampin;Up! liefhebbers Memories and More noemen) Maar ik kom er veel te weinig aan toe. In December maak ik er tijd voor. Tenminste dat probeer ik.
Deze ligt al klaar. Dit jaar heeft Stampin’Up! Super gezellige kaartjes. Dus ik verheug me er erg op.

 

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

Marjo

Sinds kort heb ik mijn handwerkkamer op de eerste verdieping ipv op zolder. Dat scheelt een trap lopen en normaal is het op de eerste etage minder warm. Alhoewel nu ik dit stukje schrijf, het een hittegolf in Nederland is. Maar we klagen niet.
Mijn handwerkkamer is fantastisch geworden en daar zal ik binnenkort een foto van nemen zodat ik die foto weer kan gebruiken voor de volgende memory and more.
Op mijn handwerkkamer hangen twee borden. Op de ene hang ik kaartjes op die ik van vriendinnen heb gekregen. Op het andere bord hangen een paar foto’s die me dierbaar zijn. Een van die foto’s is van Kiwi, mijn overleden poesje. Zij was helaas nog maar vijf jaar en ik vond haar opeens dood in de tuin. Wat een verdriet heb ik daarvan.
Op deze foto had ik haar nog maar kort en had ze een truitje aan van een speelgoedbeer. Zo grappig vind ik.
Ik heb de stempelsets backgrounds bits, waterfront en timeless textures gebruikt.
Uiteraard de kleur zwart en daarnaast ook de kleur grapefruit grove.

Groetjes
Marjo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *