Door de rare dagen ben ik helemaal van slag. Was het gisteren de hele dag ‘ maandag’ voor mijn gevoel, vandaag was het gewoon woensdag, en daardoor helemaal vergeten een blog te posten van de Stamping Witches.

Maar hier is ie dan toch. Ji Hye had ons uitgedaagd deze maand. We kregen dit: In onze brievenbus. Allemaal leuke materialen, maar bij elkaar toch echt een uitdaging.

uitdaging Ji Hye1

Een A5 kaart Natural White, een stukje van het geweldige SAB cardstock, Irresistibly Yours Wat op de foto nog wit is, maar straks bij ons alle 3 een kleurtje heeft gekregen.  Een stukje Rich Razzleberry cardstock. Rich Razzleberry is onze teamkleur, daarom zul je dat vaak terug zien in deze uitdaging.  Een stukje Black To Black Design Papier.
En een stukje Kaftpapier, dat je bij elke Stampin’Up! bestelling kreeg.

Ji Hye had het natuurlijk het makkelijkste, die had dit bedacht tenslotte.  Het is Marjo en mijzelf ook gelukt er wat leuks van te maken. Heb je zin om mee te doen? Laat een berichtje achter in de reacties met een link naar wat je gemaakt hebt. Dat zouden we erg leuk vinden.

Ji Hye

uitdaging Ji Hye 2

Marjo

uitdaging JH Marjo

 

Marrigje 

Uitdaging JH Marrigje

 

1 reactie

  1. Margriet Boogaard

    Alle 3 super leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *