Deze keer was Marjo aan de beurt om een uitdaging te maken. Ze stuurde dit op:

Uitdaging Marjo Juni

 

Het design papier is uit de Sale-a-Bration van die jaar. Niet meer verkrijgbaar, maar te mooi om in de kast te laten liggen.

Marrigje 

Ik vond het best een lastige opdracht. Maar dat vind ik altijd van uitdagingen. Ik ben maar gewoon aan de gang gegaan. Had ik een idee? Ik denk het wel maar ik ben zelf aangenaam verrast van wat er uitgekomen is.

Vanwege de vrolijke kleuren werd het een verjaardagskaart, en heb je daar niet altijd te kort aan?  Gelukkig stuurde Marjo papier dat ik zelf ook in huis heb, want het Whisper White heb ik behoorlijk versneden en moest over.  Mijn hele dag, en eigenlijk een groot deel van mijn weekeinde liep niet hoe ik wilde, dus in plaats van maandag de hele dag met inkt en stempels te kunnen spelen, kon ik dat pas later op de avond. Dat was een hele goede actie, ik word zo gelukkig van met inkt en stempels spelen. Zeker als alle kinderen hun eigen ding doen, huiswerk maken of al slapen.

De stempelset die ik gebruikt heb: Birthday Blossom is een nieuwe set, die mijn vriendin me heeft uitgeleend, en ik dus een hele maand tot mijn beschikking heb.  Prachtige set met bloemen en verjaardagswensen. Het hartje van de bloem, heb ik geknoopt van het lintje.

Groetjes

Marrigje

2015-06-15 22.03.23 2015-06-15 22.03.35

Marjo

Zelf heb ik er dit van gemaakt. Een vrolijk kaartje met de geweldige vlinder thinlits.
Groetjes Marjo

Uitdaging Marjo Juni 2

 

 

3 reacties

  1. marion bergsma

    mooie kaartjes geworden ladies….en idee van knoopje op bloem…wow…ga ik ook proberen…liefs marion

  2. marion bergsma

    mooie kaartjes geworden ladies….en idee van knoopje op bloem…wow…ga ik ook proberen…

  3. Leuke kaartjes. Ik kan niet wachten tot ik mee kan spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *