Deze week is het weer Project Life week, Marjo had het makkelijk, ze heeft pas een jonge kat opgehaald, en genoeg om over te scrappen dus.

 

Marrigje 

Eigenlijk had ik het net zo makkelijk, ik heb een nieuwe verslaving, Pullip. Alleen wilde ik eerst een voorpagina voor het album maken, en dat was minder makkelijk. Komt nog bij dat mijn leven in de zomer vakantie altijd overvol is. Goed en leuk maar er blijft naast al die activiteiten en het gezin weinig tijd over om rustig met scrappen, en Project Life bezig te zijn.

En toen ik deze week ging zitten om bezig te gaan, bleek ik geen reserve cardridge voor  mijn foto printer in huis te hebben, en natuurlijk niet te verkrijgen op het eiland, en moest ik een dag wachten om verder te gaan.

Op deze pagina heb ik gewerkt met de Love Story cardkit van Stampin’ Up! De reden dat ik dit een geweldige set vind, is dat hij helemaal zwart/wit is, en je dus zelf met kleur de kaartjes heel erg goed kunt aanpassen aan je eigen behoefte.

Voor de voorpagina heb ik het eenvoudig gehouden. Het lint dat ik gebruikt heb is ook van Stampin’Up! uit een oude collectie. Te mooi om weg te doen, en komt heel goed van pas. De komende paar keer zal ik meer van mijn Pullip avonturen laten zien hier.  Ik kan met haar namelijk al mijn hobbies combineren, en hoe leuk is dat?!

2015-08-11 21.43.01

Marjo

Projectlife is aan de beurt om iets mee te maken. Op dit moment heel makkelijk voor mij want we hebben een nieuw kitten en ik maak dus nu heel veel foto’s. We hebben hem Mango genoemd, vernoemd naar onze overleden kat Kiwi, maar dan toch anders.
Ik heb gebruik gemaakt van cardstock mint macaron. Verder veel tekststempels gebruikt, o.a de sets day to day, point & click, this is life en moments like these.
Groetjes Marjo

Marjo Project Life Augustus

 

1 reactie

  1. Roelie bergsma

    Prachtig dames! Lijkt me geweldig om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *