Deze week kozen we voor de prachtige kleur Blackberry Bliss Een van de incolors die er vorig jaar (2014) nieuw in kwam en die zomer 2016 weer zal verdwijnen.
Wat en prachtige warme kleur is dat. Hij combineert geweldig met Blushing Bride bijv, maar ook met Crushed Curry, en natuurlijk de andere  In Colors van zowel dit jaar als vorig jaar.

We hebben er allebei een kaartje mee gemaakt, die weer in niets op elkaar lijken. Het zou geweldig zijn als jullie in de commentaren laten zien wat jullie maken met deze kleur. Wij zijn heel erg nieuwsgierig.

2015-10-07 00.00.06

Ik wilde voor mijn kaartje van vandaag weer eens wat anders doen. Als ik er niet op let, maak ik, wat ik noem, altijd hetzelfde kaartje. Min of meer dezelfde layout gebruik ik dan. Vandaag wilde ik weer iets heel anders. Door drukte deze week had ik eigenlijk geen inspiratie. Maar die komt vanzelf als ik bezig ben.
De kleuren die ik heb gebruikt zijn Blackberry Bliss , Crushed Curry en Old Olive.  De stempelset die ik heb gebruikt is Summer Silhouette, Al een wat oudere stempelset, maar zoo mooi! .

 

Marjo

Blackberry bliss was de kleur die we deze keer hadden gekozen.
Ik vind het altijd best moeilijk om een kaart te maken in 1 kleur, maar dat is juist de uitdaging.
De stempelset lighthearted leaves heb ik net nieuw en ik ben echt gek van deze set.
Ik heb maar 1 stempel gebruikt en deze ingekleurd met blendabilities rich razzleberry. Deze kleurt erg mooi bij de kleur Blackberry bliss.
Helaas had ik geen karton van Blackberry bliss en dus heb ik wit karton gesponst met de kleur inkt.
Groetjes Marjo

Marjo Blackberry blis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *