Een uitdaging verzinnen is best lastig. er is zoveel moois om uit te kiezen.
Voor deze maand koos ik voor een andere insteek. Ik weet dat Marjo heel erg graag in haar Art Journal boek bezig is. Dus heb ik haar uitgedaagd om een Art Journal pagina te laten zien die ze gemaakt heeft met Stampin’Up! Produkten.
Wat natuurlijk ook betekend dat ik wat moet laten zien.

Marrigje

Art Journal is voor mij een mogelijkheid om nieuwe technieken uit te proberen zonder dat het gelijk resultaat moet hebben. En dan komen er wel eens grappige dingen te voorschijn.
De technieken zijn dingen die in mijn eigen hoofd zijn ontstaan, of die ik leer van andere stempelaars.
Een van de technieken die ik leerde van Conny de Lely was werken met inkt en arabische gom. Heel erg leuk om te doen, en ik heb er ook heel veel kaarten mee gemaakt.

Doordat ik in een boek werk, drukte de inkt door op de pagina’s er achter. Vaak gebruik ik dan papier of gesso om de pagina weer bruikbaar te maken voor een volgend project. In dit geval heb ik het doorgedrukte juist gebruikt als hartjes voor bloemen. Ik had wilde plannen met deze pagina maar zoals gebruikelijk ben ik zo blij met de achtergrond dat ik er verder niets meer aan gedaan heb.
De tekst heb ik geschreven met de heat wave pen. (niet Stampin’Up!) Mijn behoefte aan glitter oversteeg mijn liefde voor Stampin’Up! in dit geval.

Stempelset: Garden in Bloom.

2015-10-13 10.28.39

Marjo

Bij deze mijn uitdaging die Marrigje voor ons heeft bedacht. Een artjournalingpagina met Stampin Up spullen. Deze heb ik gemaakt. Ik heb hiervoor de stempelset Mixed Bunch gebruikt, die heel lang in het assortiment zat maar er nu dan toch echt uit is. Ook de bijpassende pons gebruikt.
Groetjes Marjo

Marjo Art Journal

 

We zouden het heel erg leuk vinden als je in de commentaren zou laten zien wat jullie maken aan Art Journal.

Art Journal is zo leuk om te doen. Wil je eens een keer mee doen? Neem dan contact op met Marjo of met mij. Allebei helpen we je heel graag op weg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *