Deze week is Project Life aan de beurt.
Project Life, ook wel Pocket Page Scrapbooking genoemd, is zo heel erg leuk om te doen.  Stampin’Up! verkoopt heel veel kaartjes en embellishments om het makkelijker te maken. Maar zelf kaartjes maken kan ook, en is ook super leuk om te doen.

Marrigje 

Er zijn een aantal albums die vragen om afgemaakt te worden. Voor mijn Project Life album (dat van het gewone leven) liggen een bulk foto’s klaar. Daarnaast ben ik bezig met een album waarin ik laat zien wat ik als workshopleidster, en Stampin’Up! demonstratrice allemaal doe.  Dat album spreekt me op dit moment het meeste aan, dus daar heb ik weer een pagina van klaar.
Deze pagina past weer heel goed bij Project Life, want gaat over boekbinden. Ik vind het zo super om boekjes te maken. Deed ik als kind al,en inmiddels ben ik beter geschoold. Ik vind het heerlijk om mijn passie daarvoor te delen met anderen.

Groetjes
Marrigje

Bestand 16-10-15 11 15 24

 

Marjo

Bij deze mijn project life pagina. Dit keer niet zoveel tierelantijntjes erbij omdat dit de gebeurtenis niet naar was.
Ik moest even de gebeurtenis van gisteren van mij afschrijven en ook daar leent project life zich goed voor.
Gisteren was mijn kitten Mango bijna dood omdat ik hem echt maar heel even alleen liet met een bandje om. Hij had het voor elkaar gekregen dat dat bandje om zijn onderkaak zat en hij kreeg geen adem meer. Ik kreeg bandje niet los en heb het gelijk doorgeknipt. Mango lag toen stil op het aanrecht en ik heb een soort van mond-op-mondbeademing gedaan. Het duurde nog meer dan een half uur voordat hij beetje beter ademde en pas vanochtend begon hij met eten en drinken.
Ik ben er helemaal ondersteboven van, maar gelukkig zag ik hem snel en heb ik goed gehandeld.

Groetjes Marjo

Marjo PL Oktober

 

Wil je meer weten over Project life neem dan contact op met een van ons. We helpen je graag verder. Workshops, en cropavonden behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *