Marrigje

2016-01-05 20.46.36Elk jaar staat er in de Spring/Summer periode prachtig romantisch papier. Ik sla dat altijd genoeg in om daar later nog meer mee te kunnen doen.
Dit jaar staat er in de Spring/Summer periode een paar prachtige romantische setjes. First Sight is er 1 van.  Helemaal geschikt voor mijn romantische ziel,
Die 2 heb ik gecombineerd op een kaart. De swirl heb ik een aantal keer gestempeld met Versamark, en daarna geheat embossed met Blushing Bride embossingpoeder, Ook dat is retired, maar past helemaal bij de stijl van de Spring/Summer catalogus van dit jaar.

 

 

 

 

2016-01-05 20.47.06Op een stukje Blushing Bride cardstock heb ik dezelfde swirl ook gestempeld met Versamark, en daarna de tekst erop gestempeld. Daarna uitgestansde met de Banner framelit. Strikje er op, en met dimentionals opgeplakt op de kaart.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

Marjo

Marjo Oud en Nieuw Januari

Bij deze mijn oud en nieuw kaart. Oud zijn de kleuren inkt, gumball green, certainly celery, summer starfruit, raspberry ripple, strawberry slush en coastal cabana. Ook het cardstock in de kleur certainly celery is oud.
Nieuw is natuurlijk mijn nieuwe set botanical blooms. Deze geweldige set is vanaf 3 januari te bestellen.
Ook nieuw, of in elk geval niet oud , zijn de inkt crushed curry, de ponsen die ik heb gebruikt en de stempel happy uit de set celebrate today.
Groetjes Marjo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *