Voor deze week maakten we wat met Soft Sky. Een prachtige zachte kleur blauw, die zoals de naam al zegt, heel geschikt is om een lucht mee te stempelen of te sponsen. Maar zoveel meer is mogelijk!

Marrigje

Op zoek naar materiaal om mijn Soft Sky kaartje mee te maken, zag ik een pak nieuw designpapier liggen. Dit papier kun je deze maanden (tot eind maart) gratis krijgen bij een bestelling van 60 euro!  En had precies de kleur die wij hadden afgesproken te gebruiken.  Toen werd het zomaar een heel ander kaartje dan ik van te voren bedacht had.

2016-01-11 21.01.32-1

De basiskaart is Soft Sky cardstock. Ik heb er bloemen opgestemped in Soft Sky. De tekst is ook Sale-A-Bration , en is gestempeld met Pool Party.

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.01.37-1Het hoekje is omgerold, en vast gezet met een stukje Bakers Twine. Dat was eerst wit maar heb ik gekleurd met het Soft Sky inktpad. Als je dat doet wel even laten drogen, want anders zit je (nog meer) onder de inkt.  In het hoekje heb ik een bloem gestempeld, met Pool Party.

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.03.13De bloemtjes zijn gestempels met Soft Sky op een restje Wisper White cardstock, en uitgeknipt. Opgeplakt. Toen vond ik het nog een beetje saai, en als het saai is moet je glim toevoegen! De hartjes van de bloemen zijn dus een Rhinestone.

 

 

 

 

 

Groetjes

Marrigje

Marjo

Bij deze mijn kaart met de kleur soft sky.
Bij de naam soft sky moest ik gelijk aan de stempelset sky is THE limit denken. Deze set kun je gratis uitkiezen tijdens de celebration als je voor €60,00 besteld.
De celebration duurt van 5 januari tot en met 31 maart.
En zeg nu zelf: wie wil er geen gratis set hebben?
Marjo soft SkyBij dit kaartje heb ik alle teksten, rookpluim en wolkjes die bij deze set zitten gestempeld in de kleur soft sky. De kleur soft sky is een geweldige zacht blauwe kleur die zich heel goed leent voor achtergronden.
Daarna heb ik van een stukje papier een soort van boogjes geknipt. En met een sponsje en de kleur soft sky hierover heen gesponst. Je krijgt dan een heel leuk effect van een soort wolken.
Het vliegtuig heb ik gestempeld met de kleur island indigo omdat deze dan veel beter uitkomt dan dat ik hem ook in de kleur soft sky had gestempeld.
Het vliegtuigje heb ik uitgeknipt en verhoogd met 3-dimensionals.

 

 

 

Groetjes

Marjo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *