Een van de stempelset uit de Spring Summer catalogus waar we allebei gelijk helemaal verliefd op waren, was deze! Een stempelset, met stansset (altijd goed om even extra naar te kijken wat mij betreft)  Prachtige bloemen maar vooral prachtige bladeren! Die heb je altijd te weinig. Het bijpassende papier (wat je ook krijgt als je de bundle besteld) is ook zo mooi. Mooie warme kleuren en een wat tropisch uiterlijk.

Marrigje

2016-01-11 21.07.16Ik ben dol op dit papier, het spreekt heel erg tot mijn verbeelding. Omdat ik niet kon kiezen welk papier ik zou gebruiken, dus heb ik maar strookjes gesneden en de fishbone techniek gebruikt.

De bloemen gestempeld en uitgestansd. Ik heb er geen sentiment bij geplak, de kaart was zo vol genoeg.

De hartjes van de bloemen heb ik uit Hello Honey cardstock geponst met de gaten ponsen van Stampin’up! Ik weet niet waarom maar bloemen horen gele hartjes te hebben vind ik altijd.

Groetjes
Marrigje

 

 

Marjo 

Marjo Botanical Garden 1Bij deze twee kaarten van mij met de afgesproken set botanical garden. Toen ik de nieuwe spring catalogus zag was ik gelijk verliefd op deze set. Ik heb dan ook de stempels gekocht en de bijpassende thinlits. Wat ik vooral zo leuk aan de thinlits vind is dat ze zonder de stempels ook heel bruikbaar zijn. Vooral de thinlits van die opengewerkte bloemen vind ik geweldig. Die kun je dan een beetje omhoog halen waardoor je een diepte-effect krijgt.

 

 

 

Marjo Botanical Garden 2

 

Eigenlijk heb ik bij beide kaarten alleen het blad gestempeld.
Bij beide kaarten designpapier gebruikt, maar die kun je natuurlijk ook zelf stempelen. De stempelset xoxo vind ik erg leuk en bruikbaar, maar sommige mensen vroegen me toch wat het betekende. Volgens mij kusje, knuffel, kusje, knuffel.

Groetjes Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *