De uitdaging was deze keer van Marjo. Maak een kaart in een vreemde vorm.

Marrigje

Ik vond het een leuke maar lastige uitdaging. Ik merkte, toen ik er mee bezig ben, dat ik rechthoekige en vierkante kaarten makkelijker vind. Die wil ik dan wel gek snijden en vouwen maar daarmee is het nog niet een kaart in een vreemde vorm.

Dus deed ik wat ik altijd doe als ik vast zit met een uitdaging of iets wat ik aan het maken ben, ik ging door de catalogus bladeren,  Ik zag de vlinder stempel en toen bedacht ik dat dat wel mooi zou zijn.

2016-01-11 21.05.44-1Ik heb de basis gesneden door de framelit op cardstock te leggen, en met een mesje langs de buitenrand te snijden. Het cardstock was al dubbelgevouwen, en de vlinderstans lag net over de vouwrand, zodat je een dubbele kaart krijgt.

 

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.05.36Daarna heb ik een vlinder gestansd uit Sale-A-Bration designpapier.  En omdat de kaart nog wat nodig had, heb ik het designpapier van glitter voorzien met de Wink of Stella glitter pen

 

 

 

 

 

 

 

2016-01-11 21.06.05(echt een aanrader als je van glitter houdt)

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

 

Marjo

Bij deze mijn uitdagingskaart. Ik had verzonnen dat we een aparte vorm kaart moesten maken.
Omdat ik gisteren net mijn nieuwe spullen uit de spring catalogus ontving wilde ik heel graag een kaartje met 1 van mijn nieuwe sets maken. Ik had onder andere de geweldige stempelset a Nice cuppa gekocht met bijpassende thinlits. Dit kaartje heb ik ermee gemaakt.

GroetjesMarjo Uitdaging Januari      Marjo Uitdaging Januari 2
Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *