Marrigje :

Een tijdje terug had ik voor dit blog een Project Life kaartje bewerkt. Vandaag laat ik zien hoe die in mijn December Daily is terecht gekomen. Ik heb hem bewaard voor 2e kerstdag.
Al sinds jaar en dag ga ik, met mijn gezin, naar het Kerstconcert van Exelcior in de Maartenskerk in Oosterend.

De eerste kerstdag is voor mij altijd een stille dag, omdat een deel van mijn kinderen, door de scheiding, die dag bij hun vader vieren.  Dan eten we zuurkoolstampot, omdat wij dat heerlijk vinden.

2016-02-01 20.33.31

De December Daily was super om te maken, voor mij was het de eerste keer, in 2016 doe ik het beslist nog een keer. Kan me er nu al op verheugen. Wie doet er met me mee?

Groetjes
Marrigje

Marjo

Bij deze mijn bijdrage voor project life.
Ik was heerlijk op mijn hobbyzolder aan het stempelen. Het fijne van zo’n zolder is dat je alles bij de hand hebt en dat je alles kan laten liggen. Niemand heeft er last van want in principe komt er niemand op mijn hobbyzolder.
Alleen nadeel is dan wel dat het soms wel een erg zooitje wordt. Ik heb dan bijna geen plekje meer op mijn bureaublad om te stempelen , om van de vloer maar niet te spreken.
Zo lekker he om de achterkantjes van je dubbelzijdig tape zo op de grond te kunnen laten dwarrelen.
Ik was bezig om een swap te bedenken voor een Stampin up dag in april en zo ontstond het plan om mijn hobbyplekje te fotograferen. Als versiering nog de thinlits gebruikt van de set Nice cuppa. En natuurlijk stempels van de set timeless textures.
Groetjes Marjo

Marjo PL Feb

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *