Marrigje

Al jaren ben ik liefhebber van Stampin’Up! en ik heb dan ook veel stempels, uit heel veel verschillende jaren. Zo leuk om die weer eens voor deze uitdaging voor de dag te halen.
De set die ik voor deze kaart heb gebruikt heet : A Fitting Occasion

2016-02-01 20.34.35Met deze set maak je heel veel verschillende labels, voor elke gelegenheid. Toen ik deze set net had heb ik er eindeloos mee gespeeld. Op zoek naar een stempelset voor mijn oud en nieuw kwam ik hem zomaar weer tegen. Leuk, weer even heerlijk mee gespeeld.
Het papier dat ik heb gebruikt is onderdeel van de Sale-a-Bration van dit jaar. en nog te verkrijgen tot 31 maart.

 

 

2016-02-01 20.34.45

Het lint is verkrijgbaar in alle in colors van dit jaar. Ik ben niet zo heel erg van lintjes, deze serie vind ik echter zo mooi, dat ik deze allemaal moest hebben. Lekker breed, en prachtige kleuren.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Bij deze mijn kaart met de kleur bashful blue. Deze kleur gebruik ik vaak voor een subtiele achtergrond of voor een echte winterse kaart.

Marjo Oud en Nieuw FebNu wilde ik eens iets heel anders met deze kleur en dat vond ik best moeilijk. Het is zo’ n mooie lichte kleur, maar daarom niet echt geschikt om teksten mee te stempelen. Daarom heb ik  de tekst in de kleur pacific point gestempeld en 1 woordje met bashful blue. Verder de stempelsets amazing birthday gebruikt. Wat is dat toch een set waar je veel kanten mee op kunt.
Ook de achtergrond geembosst en sterren uit geponst uit bashful blue en glitterpapier.

 

 

 

 

 

Groetjes Marjo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *