Een nieuwe toevoeging aan ons lijstje van projecten en uitdagingen.
Marjo is een Art Journaling ster, en ik vind het ook heel leuk om te doen.  Wij willen graag laten zien dat je dat ook kunt met Stampin’Up! produkten.

Marrigje 

Het heeft heel lang geduurd voor ik echt doorhad wat Art Journaling is. Eigenlijk is het kliederen in een boekie, tenminste zo vind ik het. Ik hou me aan geen enkele regel, en ik doe maar wat.
Ik gebruik mijn Art Journal voornamelijk om technieken uit te proberen, of om te bekijken of het lukt wat ik in mijn hoofd heb.  En soms komt er dan iets heel leuks uit.

Op deze pagina heb ik handgel op alcohol basis gesmeerd, en daar inkt op gedruppeld. Daarna het album dicht gedaan en weer open. Deze achtergrond was het resultaat.

Daar heb ik swirls op gestempeld, met Blackberry Bliss en de stempelset Fabulous Flourishes. Bloemen gestanst en opgeplakt. Tenslotte de bolletjes gevuld met glitter.

Groetjes

Marrigje

2016-02-01 16.11.38 2016-02-01 16.12.23

 

Marjo

Marrigje kwam met het geweldige idee om het thema artjournaling toe te voegen. Uiteraard was ik het daarmee eens aangezien ik artjournalingen geweldig vind. Ik heb verschillende boeken waarin ik werk. Op dit moment heeft Stampin up nog geen artjournalingboek, maar ik hoop dat dat in de toekomst wel komt.
Dit boek heeft roze pagina’s. Ik heb op mijn craftsheet verschillende inkten gezet, vier kleuren. Daarna een beetje water erover gespoten en toen met mijn boek erdoor heen gegaan. Dit is mijn favoriete techniek omdat je nooit precies weet hoe het eruit komt te zien en dat vind ik juist zo leuk.
Daarna heb ik met dezelfde inkten stempels gezet. Ik heb de sets a Nice cuppa en timeless textures gebruikt. Deze sets staan in de nieuwe springfolder van Stampin’up en vind ik super bruikbaar.
Groetjes Marjo

Marjo Artjournaling FebMarjo Art Journaling Feb 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *