Iedere kaarten maakster en scrapster weet hoe het werkt. Voor een project denk je 5 ballonnen (bloemen ankers, of wat dan ook) nodig te hebben maar je gebruikt er maar 2, er blijven er dus 3 over.
Weggooien kan altijd nog, dus stop je ze in een doosje, in een la, of ergens waar je ze later nog kunt gebruiken, En dat gebeurt niet.
De uitdaging van deze maand is dan ook, gebruik die restjes om er een kaart van te maken, Enige wat je erbij mag gebruiken is een basiskaart.

Marrigje 

Ik kwam mijn restjes weer tegen, toen ik mijn cardstock opnieuw ging organiseren. Dit zijn echt niet alle restjes die ik heb, maar de meest recente. Ik weet dat ik ergens nog een la heb, moet nog veel meer restjes. Toch maar eens uit gaan zoeken, en daar meer mee gaan maken.

2016-02-01 10.46.01

Niet verwonderlijk dat mijn stapel restjes heel veel boeken bevat, en een aantal teksten.  Er lag ook glitter papier tussen wat ik uiteindelijk niet gebruikt heb.

 

 

 

 

 

 

 

De tekst is een van mijn favoriete teksten van Stampin’Up! En kom je heel vaak tegen in mijn scrapbook, project life albums maar ook op kaarten. Niet verwonderlijk dus dat deze ook in 2016-03-15 11.47.03mijn stapel restjes lag. Vast een keer gestempeld voor iets, en bedacht dat een andere kleur mooier was.

De basiskaart komt eigenlijk ook uit mijn restjes bak, die zat gewoon in de map restjes van Island Indigo cardstock.

Groetjes
Marrigje

 

 

 

 

 

 

 

Marjo

Marrigje had als uitdaging verzonnen om een kaart met restjes te maken.
Marjo Uitdaging MaartNu heb ik op mijn bureau een doosje staan en daarin doe ik alle restjes van uitgestansde stempels, ponsjes enz. Heel handig want dan gooi je het niet weg en wie weet wanneer je dat toch nog eens nodig hebt. Vervolgens kijk ik er dus nooit in en als ik bezig ben om een kaart te maken pons ik het gewoon opnieuw uit.
Nu was ik dus verplicht om in dat doosje te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

En wat zitten er leuke dingen in.
Ik had nu besloten dat ik de al gestempelde en uitgestansde ballonen ging gebruiken uit de set celebrate today. Ook vond ik in het doosje de tekst happy, happy, birthday to you. Die Marjo Uitdaging Maart 2gebruik ik zo vaak en hij komt uit de set amazing birthday. Ik stempel die tekst vaak en gebruik dan delen van de stempel zodat je de tekst in verschillende kleuren hebt. Dat was nu dus ook het geval.
Ik vond ook nog een uitgestanst glitterlabel.
Verder heb ik in een map allemaal restjes papier liggen en daar heb ik het cardstock en designpapier uitgehaald.
Groetjes Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *