Elke keer laten we hier zien hoe wij project Life maken. Deze keer laten we zien hoe je Project Life kaartjes ook kunt gebruiken.

Marrigje

2016-03-03 16.19.42Deze foto vind ik zo mooi, Iedereen die er op staat is zo blij. Toen ik dus een layout moest maken, wilde ik echt met deze foto werken. Het was lang geleden dat ik zo een layout gemaakt heb, ik werk tegenwoordig hoofdzakelijk met Project Life, Daarom pakte ik als vanzelf de Project Life kaartjes erbij om de foto te bewerken.

De tekst vond ik erg toepasselijk en komt uit de set Making Memories. De stempels achter de foto horen bij deze set.

Ik ben blij met het resultaat.

Groetjes

Marrigje

 

 

 

 

Marjo

Marjo PL Maart 1Ik hou er zo van om creatief bezig te zijn. Haken, verven, stempelen, bijna alles vind ik leuk.
Nu had ik weer het plan om meer te doodlen. Doodlen is eigenlijk het neerzetten van strepen en tekeningetjes. Ik heb een leuk boek gekocht van Marjo PL Maart 3Marieke van Blokland en ben aan de slag gegaan.
Stampin Up heeft hele mooie dunne zwarte fineschrijvers, waar je goed mee kan tekenen en schrijven. Ook heeft Stampin Up mooie witte projectlife kaartjes.
Met die pen ben ik op de kaartjes gaan tekenen.
Ik heb ze ingekleurd met de blendabilities.
Zo zie je dat elke hobby gecombineerd kan worden met Stampin Up!
Groetjes Marjo

Marjo PL Maart2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *