Het is de grootste hit uit de nieuwe Stampin;Up! catalogus, en net als iedereen zijn wij ook helemaal weg van deze stempelset.. Dus hebben we maar gelijk van deze stempelset gekozen voor ons teamblog. En scrol even verder door naar beneden, want ons team is uitgebreid! Gemma bij ons team gekomen. Welkom Gemma!

Marrigje 

2016-06-14 12.27.26Ik geef elke week kinderworkshop, en ik maak ook vaak tractaties voor kinderen. Alleen al daarom was ik weg van deze stempelset. Nu ik er mee gespeeld heb, bleek hij nog leuker. Ik heb er nu 1 kaartje mee gemaakt, maar het hoofd zit vol met meer ideeen voor deze set. Ook in combinatie met andere sets denk ik dat hij super is.
De tekst ‘ LOVE’ komt ook uit een nieuwe set. De set ‘Weather Together’  Ik had gepast of het woord paste, en de stempel daarna even aan de kant gelegd. Toen ik wilde stempelen, was de stempel weg. Nergens meer te vinden. Ik wist gelijk weer waarom ik een hekel heb aan polymere. De stempels plakken overal aan vast, en ik ben ze dan ook altijd kwijt. Na overal gezocht te hebben, de hele tafel maar opgeruimd. Uiteindelijk bleek dat de stempel aan de onderkant van de Papertrimmer geplakt zat.  Hoe zorgvuldig ik ook ben, ik ben altijd polymere stempels aan het zoeken. Nou ja, zolang ze teruggevonden worden, blijf ik ze gebruiken. Maar ik stempel toch het liefste met stempels die op hout zitten.

Groetjes

Marrigje

 

 

Marjo :

marjo vosje 1

En eindelijk mocht ik hem bestellen, de set foxy friends met bijpassende pons. Toen ik de set zag in de nieuwe catalogus was ik hier echt verliefd op. En ik niet alleen, want tijdens het bestellen was hij al weer op, maar gelukkig werd hij een paar dagen later bezorgd.
Ik heb een zakje gemaakt van het designpapier incolors 2016-2018, met behulp van de giftbagpunchboard. Deze heb ik net besteld en ik heb al zoveel leuke zakjes kunnen maken, geweldig apparaat vind ik het.

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb het vosje gestempeld en uitgeponst met de pons. Het boomstronkje zit ook in de set. Deze heb ik uitgeknipt en daarop paddenstoeltjes en blaadjes gestempeld. Leuke tekstje erbij en je hebt een geweldig cadeauzakje.

Maar je kan natuurlijk ook andere dieren maken. Ik heb hier een aantal voorbeeldjes die ik heb gemaakt.

Marjo Vosje 2  Groetjes

Marjo

 

Gemma,

Net als iedereen was ik ook gelijk verliefd op de vosjes. Ik kon niet wachten om deze set te bestellen, en ben er gelijk mee aan de slag gegaan.   Dit is het geworden. Het is slechts de eerste van vele vossen kaarten ben ik bang. Want wat is dit een gave set!  Ik had het vosje eerst zonder pootjes maar dat was toch niet zo leuk. Zo makkelijk om met die clearstamps nog even pootjes te stempelen.

2016-06-07 21.44.20
Groetjes
Gemma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *