Natuurlijk kiezen we de komende tijd voor de nieuwe InColors als het gaat om de kleur uitdaging. Die zijn zo verschrikkelijk mooi dit jaar!

Marrigje
Op het moment ben ik verschrikkelijk druk met een paar grote opdrachten voor de Stayokay Texel. Die slokken nog heel even het meeste van mijn knutsel/handwerk tijd op, en daarom is het heerlijk dat dit blog er is. Nu ben ik verplicht in ieder geval eens in de week met mijn stempels te spelen. Ik hoop wel dat het snel weer meer dan eens in de week is, want mijn hoofd loopt over van plannen. Met wat we in de nieuwe catalogus aan stempels papier en produkten hebben, kan het ook niet anders of je wilt er mee spelen.
Voor het blog van vandaag koos ik voor de nieuwe Nederlandse set die Stampin’Up! aanbied. Ik ben super blij met deze set. De teksten zijn bruikbaar en hebben een mooi lettertype.
De andere stempels uit deze set zijn helemaal geweldig! Alleen al er naar kijken maakt me blij ! En er ook nog een bijpassende stansset. Die niet alleen de stempels uitstanst maar ook toevoegt omdat het andere bijpassende vormen zijn.

2016-06-21 11.13.14Ik heb een kaartje gemaakt door een stukje Flirty Flamingo cardstock te bestempelen met Flirty Flamingo inkt. Ik vind dat zo mooi, dat ton sur ton stempelen.
Daarna een stukje vellum gesneden en daar een diecut in Flirty Flamingo opgeplakt. Toen was de kaart wel heel erg roze. Dus heb ik white accents gebruikt op de gluedots om het vellum vast te maken (zo zie je die niet meer) en op de diecut.
De tekst heb ik gestempeld op whisper white, en uitgesneden. De tekst is eigenlijk een regeltje, maar ik hou erg van deze manier van teksten toevoegen aan kaarten en Project Life dingen.

 

Marjo

13509600_10201843033033416_1735172464_o

 

Bij deze de foto van mijn creaties van deze week.
Bij de nieuwe incolours zit de geweldige kleur flirty flamingo. Toevallig ben ik gek op flamingo,s en zie ik ze nu ook overal maar dat is een ander verhaal.
Ook heb ik design papier in deze gave kleur gekocht. Met dit designpapier heb ik verschillende soorten zakjes gemaakt met behulp van the giftboxpunchboard. Met dit board maak je heel snel een zakje. Geweldig om er iets in te doen en dan cadeau te geven.

13493671_10201843033073417_281289385_o
Groetjes Marjo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *