Marrigje:

2016-06-28 19.03.24

Ooit verzuchtte ik: ” Ik wilde dat ik maar 1 hobby had” En toen ontdekte ik Scrapbooking. Dat was het, Scrapbooking, en dan je eigen embellishments maken. Snel gaat het dan niet, ook niet als je het snelle systeem van Project Life gebruikt, maar leuk dat het is! Ik haak, brei en borduur voor mijn albums. Maak foto’s als ik een speciaal embellishment nodig heb.
Alles kan zijn weg vinden naar mijn albums, net hoe mijn pet staat, en wat het onderwerp van de foto’s is.
Ook deze is keer is het weer een pagina uit mijn business boek, Dat is het enige boek waar ik momenteel aan kan werken. De zomer komt er aan, en dat is de drukste periode voor ondernemers op Texel.

2016-06-28 19.03.292016-06-28 19.42.15

Groetjes

Marrigje

 

Marjo 

Bij deze mijn bijdrage voor deze week voor Project Life.
Zoals jullie de vorige keer konden lezen ben ik een nieuw boek gestart. In dit boek heb ik mooie pagina’s gemaakt met inkt, stiften en stempels.
Project life heeft een geweldige stempelset met alle dagen, maanden en cijfers. Die kon ik dus heel goed gebruiken voor mijn boek. De bedoeling is dat ik elke dag kort opschrijf wat er is gebeurd. Zo heb je over een jaar een mooi jaar overzicht. Het zit dus een beetje tussen een agenda en een dagboek in.
Het leuke ervan is dat je de pagina’s zelf maakt.
Deze pagina’s heb ik gemaakt door met een babydoekje de inkt op te pakken en uit te smeren op je pagina. In dit geval de kleur baked Brown sugar. Daarna heb ik met een droog sponsje ook wat inkt opgepakt en uitgesmeerd. Doordat er nu geen water bij zit krijg je een wat donkerdere kleur.
Daarna mijn data stempels gepakt en de dagen van de week gestempeld.
De pagina wat opgevrolijkt door de nieuwe set painters palette te gebruiken. Lijkt mij leuk om daar dan een fotootje in te doen van die week. Verder de randen gestempeld met een oude set van Stampin Up en met de set timeless texture. Die set is echt onmisbaar. Verder nog wat andere stempels gestempeld en leuke tape van Stampin Up gebruikt.
Groetjes Marj

Marjo Project Life Juni 1 Marjo Project Life Juni 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *