Deze week Project Life.

Voor deze week heb ik een mini album gemaakt van Project Life kaarten. Deze zomer ben ik helemaal verliefd geworden op de mogelijkheid om mini boekjes, of uitklap kaarten te maken met Project Life kaarten en washi tape.
Daar ben ik erg blij mee, want ik ben gek op washi tape, de motieven, de kleurtjes, maar weet eigenlijk nooit zo goed wat ik er nou mee moet. Dit is een geweldige toepassing.

Dit kleine, uitklap album, kan opgestuurd worden, en is snel gemaakt. Heel erg leuk om te maken, en ook om te krijgen.

De kaartjes zijn van de Project Life set ‘Moments like this’ en het washi tape dat daarbij hoort is zwart. Dat vond ik te donker om het boekje mee te binden. Een van de beste dingen van Stampin’Up! is dat de kleuren zijn doorgevoerd in alle produkten. Er is dus gewoon washi tape in de goede kleur. De set ‘Affectionately Yours’ heeft bijpassende kleuren washi tape, dus heb ik dat gebruikt.Die set heeft zelfs koper washi tape, en een glimmetje is nooit verkeerd natuurlijk, daar heb ik dan ook stukjes van gebruikt.

Daarna heb ik de foto’s geplakt en versierd met de stempelset en stans set ‘Birthday Fiesta’ ┬á uiteindelijk ben ik blij met het resultaat.

Mijn dochter heeft het aan haar grote vriend van de zomer gegeven. Na een zomer van zijn muziek genoten te hebben.

Groetjes
Marrigje

2016-08-30 21.40.22 2016-08-30 21.40.44 2016-08-30 21.41.22 2016-08-30 21.41.57 2016-08-30 21.42.06 2016-08-30 21.42.15

Marjo

Project life doe ik altijd op mijn eigen manier. Uiteraard laat ik me wel altijd inspireren door wat andere mensen maken.
Gisteren had ik een selfie gemaakt die ik eigenlijk best wel oke vond. Ik had op internet een fotobewerkingsprogramma gevonden en heb de foto bewerkt. Deze heb ik daarna op pasfotoformaat geprint.
Ik heb in spritzers water en een paar druppels van de navulinkt gedaan en heb dit in verschillende kleuren over een wit papier gespoten.
Daarna embellisments gemaakt door thinlits door de bigshot te halen en mijn ponsjes te gebruiken. Een paar stempels erop gezet en doordat ik een dopje in de whisper white inkt duwde kreeg ik die mooie witte cirkels. Met een projectlife fineschrijver nog wat accenten gezet en klaar was mijn projectlifekaart.
Groetjes Marjo

Marjo PL September

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *