Deze week hebben we gekozen voor een stempelset uit de Autumn Winter Catalog. Maar niet een die voor kerst is. Met het prachtige warme weer ben ik niet echt aan kerst toe. Jullie wel?

En deze Paisley Set komt met een prachtige stansset (alleen daarom wil je deze bundle al hebben, ik wel tenminste) En schitterend designpapier en koperpapier. Zoveel produkten rond 1 thema noemen ze een Suite bij Stampin’Up!  Deze hele suite was voor mij. Het eerste pak designpapier is al bijna op.

Voor dit blog heb ik 3 kaarten om te laten zien. Omdat het design papier van deze suite zo verschrikkelijk mooi is, speelt dat de hoofdrol op de kaarten. En dit is nog niet eens het mooiste papier uit het pak. Er zitten 2 vel dikker design papier in, met koper. Die kom je vast nog wel een keer tegen op het blog.

2016-08-29 16.37.59

 

Deze kaart heeft een strook design papier, en dan 2 blokken. Daarbij heb ik gespeeld met de bijpassende embossingfolder. En daarna gesponst. Dat geeft een mooi effect. De bloemblaadjes zijn uitgestand uit Rich Razzleberry cardstsock.

 

 

 

 

 

 

 

2016-08-29 16.38.13

Het blok op deze kaart is gesponsd in de kleuren die bij het cardstock horen. Cajun Craze, Rich Razzleberry, Delightfull Dijon, Night of Navy, Mint Macaron, en Soft Suede.
Niet al deze kleuren heb ik gebruikt, maar gesponsd tot ik het mooi vond. Daarna 2x een van de geweldige framelits uitgestanst. 1 keer uit Copper Foil, en 1x uit Rich Razzleberry. En daarmee een gekleurde Paisley gemaakt.  Ook het lint hoort bij deze suite. Ik hoop wel dat Stampin”Up! dit lint in meer kleuren dan nu uitbrengt, want ik vind het super!

 

 

 

 

 

 

2016-08-29 16.38.26

De laatste is voornamelijk designpapier. Dat is zo mooi, dat het voor een keertje mag. Het grotere blok is gestempeld. De tekst komt uit de Paisley & Posies set. Er stipjes omheen gestempeld, en daarna twee cirkels gestempeld, en uit gestanst. De gele binnenkanten zijn ook gestempeld en gestanst.

 

Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo:

Deze week staat de stempelset Paisleys & Posies in de schijnwerpers.
Deze set is voor zoveel dingen te gebruiken.
Ik heb hem dit keer gebruikt voor achtergronden.
Ik weet niet hoe het met jullie staat, maar ik ben gek op inkleuren. In de winkels zie je nu ook steeds meer kleurplaten voor volwassenen. En ik heb mijn eigen kleurplaten gemaakt met deze geweldige set.
Hier een paar voorbeelden.

Marjo Paisleys 1 marjo paisleys 2 Marjo Paisleys 3

Met 1 van de achtergronden heb ik een kaart gemaakt. Ik vond dat de kaart niet meer nodig had dan een tekstje.

Marjo Paisleys 4

 

Groetjes
Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *