Ergens is er iets fout gegaan met het blog, en klopt de volgorde niet meer. We zullen maar zeggen dat de hitte ons parten speelde afgelopen weken.
Vandaag dus Art Journaling, die was overgeslagen en die was eerst aan de beurt.
Ik ben niet zo een grote Art Journal artist als Marjo, maar ik vind het een geweldige manier om nieuwe technieken, en materialen uit te proberen. En in dit geval, was het een manier om bezig te blijven tijdens de zomer markten.

Ik heb de hele zomer aan de kraam workshops gegeven voor het goede doel. Het RonaldMacDonald fonds. Dat deed ik met foamclay. Voor elke workshop gaat er €1 naar het RonaldMcDonals fonds.  Erg leuk materiaal om mee te spelen. En omdat ik het toch bij me had, en op rustige momenten ook wat te doen wilde hebben, ben ik het foamclay gaan combineren met Stampin’Up!. Voor deze pagina, heb ik eerst gestempeld, en daarna ingevuld met foamclay.

Zelf was ik aangenaam verrast door het resultaat. Vandaar dat ik het hier wil delen.

Groetjes

Marrigje

2016-08-10 12.02.20
Marjo

Ik hou zo van artjournalen, lekker knoeien met inkt en stempels en alles wat je tegen komt.
Ik ben begonnen om teksten van een oude Stampin up catalogus te scheuren en deze op te plakken. Daarna navulling en water in een spritzer en spritzen over je pagina’s. Daarna met een sponsje de kleuren Emerald green, Sweet sugarplum en peekaboo Peach over je pagina wrijven.
De schildersezel, de verfstreken en de stippeltjes komen uit de set Painters palette. Het klokje komt uit de set clockworks en de driehoek strepen en het dichte rondje komen uit de set work of art.
In mijn artjournals gebruik ik heel vaak de inkt whisper white. Deze keer dus ook.
Groetjes Marjo

Marjo Artjournal Sept 1 Marjo Artjournal Sept 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *