Marrigje

Deze keer was ik aan de beurt een uitdaging te verzinnen. En omdat mijn moeder vandaag 85 jaar wordt, wilde ik een verjaardagskaart. En alleen verjaardag is niet echt een uitdaging voor ons, die maken we vaak.
Dus een uitdaging met beweging.
Heel toevallig vond ik op Pinterest een kaartje met beweging dat ik niet eerder gemaakt heb. En daar heb ik een kaart van gemaakt om aan mijn jarige moeder te geven. Dus haar kleuren en versieringen.

Ik weet dat ze van Paisleys houdt, en toevallig staat er in de Autumn/WInter Catalog van Stampin’Up! een geweldige Paisley set, met framelits, waar ik helemaal weg van ben, maar te weinig mee gedaan heb tot nu toe, omdat de kerst stempels ook zo super gaaf zijn dit seizoen.

Nu moet ik eigenlijk een filmpje maken van de beweging van de kaart, want op foto’s kun je dat niet echt goed zien. Tot nu toe is het me echter nog niet gelukt om een filmpje te plaatsen op het blog.

Dus toch maar even met foto’s.  Het was een super leuk kaartje om te maken, dat gaat ook een keer een workshop worden.

 

MArrigje 11 okt Marrigje 11 okt 2

2016-10-11 17.43.59
Groetjes

Marrigje

Marjo 

De opdracht was dit keer een verjaardagskaart waar beweging in zit maken.
Nu heb ik een paar keer geprobeerd om een gleuf in je kaart te maken en dan met behulp van een muntje het losse onderdeel te kunnen draaien. Maar echt goed ben ik daar niet in.
Daarom heb ik een ander soort beweging gebruikt, een pop-up kaart.
Als je de kaart open doet dan springt de tekst naar voren.
Uiteraard een flamingo gebruikt.
Van de week heb ik voor het eerst washitape van Stampin up besteld, dus dat moest ik gelijk even gebruiken.
Groetjes Marjo

Marjo 11 okt MArjo 11 oktober 2

 

 

1 reactie

  1. marion bergsma

    wat een pracht kaartjes de bovenste heb ik ook al in elkaar..moet alleen nog beplakken en de tweede al eens gemaakt op een stempelbeurs…maar ze zijn heel leuk geworden dames…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *