Deze keer hebben we Herfst als uitdaging van ons Oud en Nieuw thema. Bij dit thema gebruiken we oude (retired) produkten samen met nieuwe produkten. Stampin’Up! weet als geen ander bedrijf produkten te maken die bij elkaar passen. Ook produkten uit oudere series passen weer heel goed bij de nieuwe series. Soms gebruiken we hele oude stempels of andere produkten, soms zijn ze maar net retired en kunnen we er maar slecht afscheid van nemen.

Als je dit een leuk thema vindt, willen we graag zien wat jij maakt. Dat kun je doen door een link in de comments te plaatsen. We gaan dan zeker kijken.

Marrigje

Soms heb je een foto die er om vraagt om groot te worden afgedrukt. Dat is zo met deze foto. Deze foto is gemaakt op de verjaardag van mijn moeder dit jaar. Op de foto staan mijn moeder, mijn tante (mijn moeders jongste zus) en mijn jongste dochter. Ze hebben met hun 3 verschrikkelijke lol. Zo grappig dat leeftijd schijnbaar niet uit maakt.

Het achtergrond vel, en het journaling kaartje zijn nieuw. De bladeren komen uit een kit van vorig jaar, een heksenhoed kon je dan maken. Dat past geweldig bij deze foto, ook de gedachte dat de bladeren bij een heksenhoed horen, want mijn hele jeugd werd mij verteld dat mijn moeder een heks was die kon toveren en snachts op een bezemsteel door het drop vloog. (en om eerlijk te zijn, ik weet nog steeds niet of het maar een verhaaltje was)

Groetjes
Marrigje

2016-11-08 12.53.42

Marjo

Oude en nieuwe producten gebruiken en met thema herfst was de opdracht. Nu dacht ik echt zeker te weten dat de stempelset met de bladeren (vintage leaves) niet meer in de catalogus stond en de stempelset met de eikeltjes ( acorny thank you) wel. Maar ze blijken allebei nog in de catalogus te staan. Eigenlijk let ik er nooit zo op wat oud is en wat nieuw want als ik een stempel leuk vind dan gebruik ik die ongeacht of hij in de catalogus staat of niet. Deze twee sets horen perfect bij de herfst.
Verder gebruik gemaakt van de kleuren soft su├Ęde, peekaboo Peach, crushed curry en baked Brown sugar(wat dus nu het oude product is dat ik heb gebruikt.
Het naturel rondje is op de kaart geplakt, het oranje rondje heb ik uitgeponst.
Groetjes Marjo

Marjo Herfst oud en nieuw

1 reactie

  1. Ziet er weer super uit!
    Groetjes Nicolet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *