Marrigje

Om nog maar even in de stemming te blijven hebben we gekozen voor de set Cookie Cutter Christmas. Een super gaaf setje, waar een pons bij hoort, om allerlei verschillende poppetjes uit te ponsen. Het was gelijk mijn favoriet uit de najaars catalogus, en ik heb er dan ook al veel mee gemaakt.

Momenteel ben ik heel erg met kaarten waar beweging in zit. Ik had natuurlijk een slider kaart kunnen maken met onze Slider stansen, en ik moet zeggen dat de gedachte bij me opgekomen is. Maar nee, ik wilde een ander soort kaart maken. Het is deze geworden. Een kaart waar twee kaarten uit komen als je aan 1 kant trekt. Een Double Slider card wordt dit genoemd.
De bovenkant is eigenlijk vrij traditioneel gemaakt. Maar het papier dat Stampin’Up! in deze catalogus heeft gedaan is zo mooi, dat ik het heel veel gebruik.

2016-11-15-19-21-54Voorkant bij een dichte kaart.

2016-11-15-19-22-31Zo ziet de kaart er uit als de tekst kaarten zijn uitgetrokken

Groetjes

Marrigje

Marjo

Als stempel namen we de set Cookie Cutter Christmas. Deze set is erg veelzijdig omdat er een bijpassende pons bij zit waar zowel de kerstman, het beertje, de Eskimo en het rendier mee kunnen worden geponst. En zoals iedereen weet kan ik niet netjes knippen en dan is een pons ideaal voor mij.
Ik heb mijn kerstkaart erg eenvoudig gehouden. Vooral als je er heel veel moet maken is dat toch iets handiger omdat je anders heel heel lang bezig bent.
In de voorkant heb ik een rond gat geponst. In de binnenkant heb ik een wit kaartje geembost en daarop het kerstmannetje geplakt. Deze is dus ook te zien vanaf de voorkant aangezien ik er een gat in heb geponst. Ook de voorkant geembost.
Het woord Merry, komt uit een set van vorig jaar.
Het woord Christmas komt ook uit een oude set. Helaas ben ik die stempel nu kwijt. Ik had hem op mijn bureau omdat ik er mee bezig was, maar op de een of andere manier zie ik hem niet meer. Ik heb de prullenbak al drie keer door gespit, maar ben bang dat ik hem echt kwijt ben.
Het kleine kerstmannetje is dezelfde als de grote kerstman. De kleine heb ik op krimpydinky gestempeld en ingekleurd en dit verhit met de heathtool. Dan krimpt het en wordt het uiteindelijk zo klein.

marjo-ccc-1Voorkant van de kaart.

marjo-ccc-2Binnenkant van de kaart.

Groetjes
Marjo.

Vinden jullie het ook zo een leuke set? We zouden het heel erg leuk vinden als jullie ook laten zien wat je met deze set hebt gemaakt. Met een link in de commentaren kunnen we komen kijken op jouw blog, facebookpagina, instagram of waar je je foto’s plaats.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *