Marrigje:

De in colors van dit jaar, zijn allemaal echt mijn favoriete kleuren. Vanaf het eerste moment dat ik ze zag was ik helemaal verliefd, en zodra ik ze in handen had wist ik het, Emerald Envy is mijn favoriete kerstkleur. Die kleur is de kleur van dennetakken, als ik het zie ruik ik bijna de dennenaalden.
Hoe fijn was het voor mij, toen Stampin’up! in de kerstcatalogus een set framelits heeft, waarmee je dennetakken kunt  stansen!

Het zijn 3 verschillende maten dennetakken, voor een krans ben je wel even aan het stansen, maar het is het meer dan waard!  Ik kan dit jaar niet wachten tot het tijd is om de kerstkrans voor de deur te hangen, want deze komt voor de deur te hangen.!

2016-11-22-17-14-08

2016-11-22-17-14-28

2016-11-22-17-14-38

Marjo:

De kleur die wij deze keer hebben uitgekozen is Emerald Envy. Een hele mooie kleur groen.
Dit jaar ben ik weer met Marrigje naar On stage Local gegaan in Amsterdam. Dat is een evenement waar Stampin Up demonstratrices bij elkaar komen en waar we de nieuwe catalogus kregen, waaruit je per 4 januari mag bestellen. Maar omdat wij bij dat evenement aanwezig waren mochten wij pre pre orderen. Eerder dus dan de demonstratrices die niet aanwezig waren.
De catalogus is weer SUper. De set die ik heb gebruikt kon je winnen. Nu had Marrigje hem gewonnen, maar wilde de set liever op hout, dus heb ik hem van haar over genomen. Deze set is samen met een andere set uit de catalogus mijn absolute favoriet.
De set heet Beautiful you. Ook heb ik gebruik gemaakt van twee andere nieuwe sets genaamd Birthday Bright en Delicate Details. Deze laatste kun je gratis krijgen vanaf 4 januari als je voor €60,00 hebt besteld.
Deze kaart is heel gemakkelijk te maken doordat je een diagonale vouw maakt aan de voorkant. Zorg dat de voorkant ergens achter kan hangen en hij blijft zo staan.
Groetjes Marjo

marjo-emerald-envy-1

marjo-emerald-envy-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *