Wij zijn stempel liefhebbers, en Stampin’ Up! liefhebbers. Omdat we zo verliefd zijn op de producten, en dat graag delen zijn we demonstrator geworden. Nu hebben we laden vol met stempels die niet meer te koop zijn, en die je dan ook minder gebruikt.
Met deze uitdaging willen we laten zien waar Stampin’Up! nu het meest geweldig in is. Oude produkten, restjes Designpapier, stempels, kunnen geweldig matchen met nieuwe materialen.

Zou zo jammer zijn om die oude dingen weg te doen, terwijl je er nog zulke leuke dingen mee kan maken. Dus dagen wij elkaar, en jullie uit, om de oude producten te combineren met de nieuwe, en er een spetterend project van te maken.

Ji Hye

Ji Hye

Marjo

Marjo

 

Marrigje

Marrigje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *