Marrigje:

Eigenlijk doe ik het veel te weinig, Art Journaling. Dat hoort toch wel tot de dingen die ik het liefste doe, Art Journaling en Project Life, en allebei zijn het dingen waar ik veel te weinig aan toe kom. Als ik dan bezig ben, voor het blog, maar ook omdat ik iets wil proberen, dan denk ik altijd Oo dit moet ik vaker doen, en in de drukte van alledag komt het er veel te weinig van. Helaas.

Op Pinterest zag ik een Art Journal met rondjes. En die is blijven hangen, dus maakt ik een Art Journal met rondjes. Maar dan weer heel erg anders natuurlijk. Ik heb de achtergrond gesponsd met een masker en Emerald Envy.
Daarna heel veel rondjes gestempeld. De kerstballenset ‘Merriest Wishes” bleek heel erg geschikt voor wat ik wilde.

En omdat ik heel erg van letters en teksten houd, heb ik er een tekst bij gedaan. Die komen uit de set Paisleys & Posies, maar ik heb maar delen van de tekst gebruikt.  Eens kijken of ik nu vaker in mijn Art Journal ga werken. Ik houd jullie op de hoogte !

Groetjes
Marrigje

2016-11-29-19-47-20

Marjo

Een van de leukste dingen om te doen vind ik in mijn artjournalvanalleswatboek te werken. Ik kan dan echt ontspannen en voel me heel blij.
Bij deze pagina ook wat oudere sets gebruikt zoals, circle circus (inderdaad met allemaal cirkels ) en happy congratulations. Maar ook nieuwe set zoals bella and friends.
Ik heb alles ingekleurd met blendabilities , kleuren wisteria wonder, rich razzleberry en smokey slate.

Vooral de tekst bij het hondje vind ik perfect in mijn Artjournal passen.
Groetjes Marjo

marjo-art-journal-nov-1

marjo-art-journal-nov-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *