In deze rubriek combineren we nieuwe Stampin’Up! produkten met oude, retired, Stampin’Up! produkten.

Marrigje

Elke keer ben ik weer blij dat we deze rubriek bedacht hebben. Ik heb kasten vol prachtige stempels die ik voor mijn Project Life gebruik (en als je bij mijn Project Life avonden meedoet, mag je ze ook gebruiken)  En bij deze rubriek komen ze weer tevoorschijn. Vooral mijn favoriete stempels gebruik ik graag daarvoor.
Maar het is kersttijd, en ik ben helemaal in kerstsfeer. Er zijn nog Kerst Workshops, en zaterdag is er een Kerstmarkt in Oosterend waar ik nog wat last minute dingen voor wil maken.
En erg veel echte Kerststempels die retired zijn heb ik eigenlijk niet. Terwijl ik kerstkaarten maken erg leuk vind.  Dus heb ik voor deze keer retired kerstpapier gebruikt. En dat gecombineerd met mijn absolute favoriet uit de huidige seizoenscatalogus. Christmas Pines en de bijpassende stansset : Pritty Pines. Gek genoeg was dit niet gelijk mijn favoriete. Ik vond hem mooi, maar een one shot  dacht ik. Een set waar ik 1 kaart of decoratie mee zou maken en daarna niets meer. Maar het liep even anders. De dennetakken zijn zo mooi, dat ik ze heel erg veel gebruik, ook voor andere dingen dan kerstkaarten/kerstversiering.  Van mij mag hij in de catalogus blijven maar zo niet, dan zal ik hem zeker nog vaak gebruiken.

2016-12-13-18-57-37 2016-12-13-18-57-45

Groetjes
Marrigje

ps, de kerstcatalogus is nog geldig tot 1 januari.

Marjo

In de nieuwe catalogus, die vanaf 4 januari geldt, staat de set Lift me up. Ik wilde deze set graag hebben omdat Stampin Up bij het evenement in Amsterdam dit jaar de aankleding met de luchtballonen had gedaan. Zie ook op mijn foto.

 

marjo-oud-en-nieuw-13-12

Maar ik wilde de set ook omdat hij zo bruikbaar is. Ik denk dat ik hem vooral ga gebruiken bij mannenkaarten.
En laat ik nu heel toevallig Stampin Up papier hebben dat allang uit de collectie is met luchtballonen erop. Zo zie je maar weer dat oude en nieuwe spullen perfect met elkaar te combineren zijn. Ik doe dus ook echt mijn Stampin Up spullen die uit de collectie zijn NOOIT weg.
Bij de set zitten ook thinlits dus daarom is die luchtballon zo netjes uit gesneden want netjes knippen kan ik niet.

marjo-oud-en-nieuw-13-12-2
Groetjes Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *