Marrigje

Het is het einde van het jaar, en ik ben met verschillende planners erg bezig met het maken van plannen voor 2017.
Een van de ‘opdrachten’ die je dan krijgt, is het maken van een dreamboard. Ik ben er niet heel erg goed in. Ik heb nooit vast omlijnde dromen. Maar met stempels kan ik wel een gevoel vastleggen van wat ik wil, Dat doe ik regelmatig in mijn Art Journals. Zo ook deze. Deze ontstond ook zomaar, terwil ik aan het denken was wat ik moest maken voor het blog vanavond.
De stempelset met stansen zit in de catalogus die in Januari life gaat,  Ik ben helemaal verliefd op deze set, en heb er al veel mee gemaakt (een van de voordelen van Demonstrator zijn is dat je uit een nieuwe catalogus wat eerder kunt bestellen en eerder met nieuw speelgoed kan spelen)

Er moet nog een tekst bij op deze pagina, maar helemaal weet ik het nog niet. Het gaat voor mij over dromen, groei en boven mezelf uitstijgen.
Maar verder vind ik hem gewoon leuk, en was het heerlijk om deze pagina te maken.

Groetjes

Marrigje

2016-12-20-20-07-53

Marjo

Mijn favoriete onderwerp was weer aan de beurt : Artjournal., uiteraard in kerstsfeer.
Ik heb verschillende kleuren groen op mijn craftsheet gedaan en daarna er water over heen gespoten. Daarna mijn pagina erdoor gehaald. Elke keer is het dan weer een verrassing hoe de achtergrond wordt. Daarna met de set festival trees verschillende bomen gestempeld. Daarna met de kleur emerald green nog wat stempels op de achtergrond gestempeld. Deze set heet clockworks . Het kersttakje komt uit een set met  grote kerstballen, even vergeten hoe die set heet.
Ik ben tevreden.
Groetjes Marjo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *