Het nieuwe jaar beginnen we met een mooie, maar door ons weinig gebruikte kleur Wisteria Wonder. We waren het er over eens dat het een kleur was die veel te weinig door ons gebruikt werd. En dus daagden we elkaar uit om daar eens mee te gaan knutselen. :

Marrigje 

Een kaart met Wisteria Wonder, daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in. Ik vind kaarten maken geweldig, alleen ik ben in mijn doosjes fase. Het is dus heel erg leuk dat Stampin’Up! in de Sale-a-Bration folder een blikje heeft staan. En dat blikje kun gratis (en wie houdt er nou niet van gratis???) mee bestellen als je een bestelling doet van 60 euro.  Natuurlijk heb ik dat blikje besteld.

Het blikje zelf heeft goud/witte strepen. Zonder wat al heel erg mooi. Maar oo zo leuk om te versieren (te pimpen in goed nederlands) Dat heb ik gedaan met Wisteria Wonder heb ik een band gemaakt om het blikje heen. Daar om heen heb ik een smalle band van Melon Mambo gemaakt, en daarover heen een nog smallere band met Bermuda Bay.

Toen de stempels. Ik wilde wat doen met de nieuwe catalogus (die vanaf morgen voor iedereen te bestellen is!) dus ging ik zitten bladeren, en wat een mooie dingen staan er dan 1. Mijn oog viel op deze monstertjes, en toen wist ik het. Die wilde ik, met de tekst Yummy in my Tummy, want dit blikje kun je vullen met (zelfgemaakte) kaarten en dan cadeau geven, dan heeft dit blik toch zeker Yummy in zijn Tummy ?!

Het grote monster heb ik gestempeld op Wisteria Wonder, en delen gekleurd met Paper Piecing. Een van mijn favoriete technieken.

De kleine monsters heb ik gestempeld op Very Vanilla, en de vlekken ingekleurd met Wisteria wonder. Samen staan ze heel vrolijk op dit blik.

Groetjes

Marrigje

 

 

 

 

Marjo

De kleur die we hebben uit gekozen is Wisteria Wonder, een prachtige kleur tussen paars en grijs in. Normaal
vind ik het altijd heel moeilijk om een kaart in 1 kleur te maken, maar dit keer was het idee snel klaar. Ik had op internet een techniek gezien waarbij je verf, water en afwasmiddel moest mengen en dan met een rietje erin moest blazen. Dan kregen de luchtbellen een mooie kleur en dan moest je je papier erdoor halen en kreeg je een soort marmereffect. Met de verf die ik had lukte het niet, maar met de refill wel. Zo ontstond dus de mooie achtergrond. Daarna met dezelfde kleur inkt de zijkanten bestempeld. De kippen van de celebration ( gratis verkrijgbaar vanaf 4 januari bij een bestelling van €60,00) ook een beetje ingekleurd met Wisteria Wonder.
Groetjes Marjo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *