De uitdaging komt deze week van Marjo: De uitdaging die ik had verzonnen voor vandaag was: maak drie bijna dezelfde kaarten met drie verschillende technieken.

k heb hiervoor mijn favoriete set uit de springcatalogus gebruikt, de set Beautiful you.

Bij de eerste kaart heb ik het meisje gestempeld op het witte ovaaltje en heb ik haar ingekleurd met de blendabilities.

Op de tweede kaart heb ik het meisje gestempeld op het witte ovaaltje en heb ik haar ook gestempeld op designpapier en heb ik de jurk en de paraplu uitgeknipt en deze geplakt op de gestempelde jurk en gestempelde paraplu op het witte ovaaltje.

Op de derde kaart heb ik het meisje gestempeld op het witte ovaaltje en heb ik de buitenkant ingekleurd.

Groetjes

Marjo.

Marrigje

3 dezelfde kaarten, met verschillende technieken. Das best een lastige opdracht, maar wel 1 waar ik heel blij van word. Dus ging ik aan de gang met de (gratis) stempelset Tasty Trucks. Deze set komt uit de Sale-a-Bration folder. Ik was gelijk heel erg gek van deze set. Ik ben nu twee keer op een food truck festival geweest, en ik vind het geweldig. Amsterdam Kookt staat in mijn favorieten om te volgen, want daar wil ik dit jaar met het hele gezin heen, en natuurlijk het Texel Beach Food festival, waar ik me nu al mateloos op verheug. Niet in de laatste plaats omdat ik daar, als Wad Creatief, een kraam heb.

Kaart 1 is een one layer card. Geinspireerd door Pinterest. Ingekleurd met de Aquarel potloden die Stampin’Up! weer in de collectie heeft, Omdat ik de kaart one layer wilde houden heb ik op Very Vanille cardstock gewerkt en niet op aquarel papier. Door daar met water over te gaan is de kaart iets gaan krullen. Het was nog veel erger, maar een middag onder een stapel boeken doet wonderen.

Kaart 2: De layout is het zelfde, ik heb de auto gestempeld op Serene Scenery design papier. Dit vel deed me denken aan het Texel Beach Food festival. Ik heb de truck ingekleurd met Paper Piecing. Dat is 1 van mijn favoriete technieken, alleen was het eten ff te klein om goed uit te knippen. Toch maar even langs de opticien voor een loep ofzo, want ik mag graag priegelen, maar mijn ogen werken steeds vaker niet meer mee 😀

 

Kaart 3: Dit was een (zelf opgelegde) uitdaging op zich. Ik wilde perse een ‘laagjes kaart’ maken. maar dat is niet echt mijn ding. Ik vind one layer kaarten makkelijker. Ik heb deze truck ingekleurd met Stampin’Markers. De achtergrond gemaakt met een penseel en Stampin’Up! inkt.

Groetjes
Marrigje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *