Marrigje:

Project Life is wel eens moeilijk voor me. Niet het maken want dat doe ik erg graag, en met grote regelmaat. Alleen, Project Life projecten zijn vaak erg persoonlijk, en ook zijn mijn kinderen regelmatig het onderwerp. En ik vind het dat het niet aan mij is hun verhalen op Internet te plaatsen.
Deze keer was het echt heel erg eenvoudig. Het onderwerp is Stampin’Up! En ik ben helemaal in jubelstemming.
Het werken als Stampin’IUp! Demonstrator is vaak alleen op een atelier/hobbyruimte (atelier klinkt sjieker maar het is eigenlijk hetzelfde natuurlijk)  elke 6 maanden organiseert Stampin’Up! Daarom On Stage. In alle markten op dezelfde datum. Een keer in de 18 maanden is On Stage in Europa, en in April is On Stage Life in Amsterdam!!!!! (ja tig uitroeptekens want ik ben meer dan enthousiast) 10 januari mochten we ons inschrijven, en raad eens wie er heeft zitten wachten tot ze mocht inschrijven??? Juist ik! Ik wil het echt niet missen.

Deze keer heeft het een zilveren randje, want op maandagavond was ik gepromoveerd tot Silver Elite! Dat alleen is een feestje waard. Dankzij mijn trouwe klanten en mijn team! Maar ik ben zo blij als blik, en dat kun je duidelijk zien aan deze Layout.
Deze layout heb ik eerst gemaakt, en daarna in stukjes gesneden.

Deze techniek gebruik ik vaker voor beginpagina’s van boeken of thema’s. De kleuren die ik heb gebruik zijn de In Colors van 2015-2017 Van die kleuren gaan we afscheid nemen tijdens het On Stage Live. Want  op dat moment, maken wij als Demonstrators kennis met de nieuwe kleuren.

Ik kan niet wachten!! Wil je meer weten? Klik eens hier over hoe je demonstrator kunt worden!

Groetjes

Marrigje

Marjo

Bij deze mijn bijdrage voor project life. Ik was in November naar On Stage met Marrigje en Ruurd. We kregen toen de nieuwe spring catalogus waaruit iedereen nu kan bestellen. 1 van de geweldige bundel is de stempelset Lift me up met de bijpassende thinlits. In de zaal stond ook een grote luchtballon en daarmee ben ik op de foto gegaan, alleen herken je het niet als luchtballon op deze foto.


Het papier kun je gratis uitzoeken tijdens de celebration als je voor €60 besteld.


Groetjes Marjo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *