Deze rubriek hebben we in het leven geroepen omdat er zoveel moois is van Stampin’Up! wat anders in de la blijft liggen. Alle nieuwe dingen zijn zo aantrekkelijk om mee te spelen, juist omdat ze nieuw zijn.  Stampin’Up! is echter zo bedacht, dat alles bij elkaar past. En oude(re) produkten heel goed te combineren zijn met heel nieuwe produkten en vondsten.

Marrigje 

Stampin’Up! heeft in de nieuwe voorjaars catalogus een mini eierdoosje staan. Er kunnen 4 eieren in maar je kunt natuurlijk heel veel anders in het doosje doen. voor een workshop met dat eierdoosje wilde ik een aantal voorbeelden maken en als ik eenmaal begin te denken wat er mee zou kunnen, dan blijven de ideeen komen.

Zo bedacht ik dat je er wel een theedoosje van kon maken, en ja, daar had Stampin’Up! de perfecte stempels en stansen voor. Helaas waren deze stempels en stansen alleen vorig jaar in de voorjaarscatalogus te koop, maar dat maakt ze niet minder leuk. Die heb ik dus gebruikt voor het doosje en thema van vandaag.

Groetjes

Marrigje

 

Marjo

Ik ben helemaal blij met de springcatalogus. Wat staan er mooie stempels in.
Nieuw is de set Custom tee met weer bijpassende thinlits. Zo blij ermee, want netjes uitknippen kan ik niet. Tijdens de celebration kun je iets gratis uitzoeken als je voor €60 besteld. Ik heb gekozen voor de gratis set Tie dyed. Deze is perfect te stempelen op de t-shirts. De t-shirts heb ik gestempeld op oud designpapier en deze dus uitgestanst.
De achtergrond is gemaakt met de stempelset watercolor wash.


Groetjes Marjo

 

Corinne

De afgelopen weken stonden in het teken van opruimen.  Een van de kamers die flink wat aandacht heeft gehad is de hobbykamer.  Tuurlijk lagen daar spullen waarvan ik dacht wat moet ik daar mee. Maar ook deze papierlijn. Deze papierlijn is van een 2,5 jaar geleden. Die hebben we gekregen tijdens On stage evenement in Brussel.  Zo’n papiertje brengt ook weer mooie herinneringen met zich mee. Ik heb daar zoveel lol gehad en zoveel leuke mensen ontmoet en nieuwe vriendschappen gemaakt.  Marrigje is daar een van.  Maar ook in smaak kan veel veranderen. Toen had dit ik dit papier nooit gekocht en daarom lag waarschijnlijk het hele pakket bijna onaangebroken in de kast. Nu werk ik graag met de kleur Calypso Color maar ook de combinatie met Mint macaron is prachtig.

Het was daarom ook echt geen straf om met deze papiertjes te werken en zullen eerdaags wel weer op mijn hobbytafel verschijnen

 

 

Groetjes

Corinne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *