Stampin’Up! en Art Journaling gaat heel erg goed samen.

Marrigje

Afgelopen periode heb ik erg veel in mijn Art Journal gewerkt, Ik heb het Handletteren en tekenen ontdekt. Of eigenlijk her ontdekt, en ben vast van plan om het nu wel te leren. Ik mag altijd erg graag tekenen, alleen heb ik altijd gedacht dat ik dat gewoon niet kon. Het is echter net als lezen, fietsen, kantklossen, of wat je ook maar wilt leren, Als je het wilt leren, zul je moeten oefenen. En dus oefen ik. Ik vind het heerlijk om te doen.

Het kan zijn dat je de pagina die ik vandaag laat zien, nog een keer tegen gaat komen. Het kan zomaar zijn dat ik over een tijdje denk dat er nog wat mee moet.

De rondjes zijn Stampin’up! stempels. Ik weet niet zeker of ze in de catalogus staan als stempel. Het zijn ‘restjes’ die uit stempels komen, zoals het monster in de voorjaarscatalogus. Ik bewaar die stukken rubber en gebruik die als stempel. Zoals je kunt zien, zijn het heel veel verschillende maten rondjes.

Groetjes

Marrigje

Marjo

Mijn favoriete onderdeel is weer aan de beurt. Alhoewel ik eigenlijk alle onderdelen leuk vind.
Ik heb weer een pagina in mijn agenda gemaakt. Deze keer heb ik gebruik gemaakt van de sheets die we bij Stampin Up hebben. We hebben van alles, streepjes, rondjes, sterren. Ik heb gewoon alles door elkaar gebruikt. Alles met een sponsje en Stampin Up inkt gesponsd.
Ik vind het een vrolijk geheel geworden.


Groetjes Marjo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *