Deze keer hebben we gekozen voor de kleur Pear Pizzazz. Een mooie groen in de Soft kleur familie. Een lente groen, dus die past heel goed bij deze tijd van het jaar.

Marrigje

In de nieuwe catalogus staat een geweldige set, die op het eerste gezicht niet echt aanspreekt. Maar als je er mee gaat spelen, is het een super set, met 1000 en 1 mogelijkheden. En het allerleukste van deze set?? Die kun je nu al bestellen! Samen met de bijbehorende stansen, designpapier, en (het allerleukste natuurlijk) 3 van de nieuwe Stampin’Up! kleuren!!
Omdat ik met deze set aan het spelen ben, en er ook een workshop mee gegegeven heb, was het heel erg voor de hand liggend, dat ik de Eastern Beauty set pakte toen ik een Pear Pizzazz kaart moest maken.
Ik was erg benieuwd wat deze set zou doen als je hem in 1 kleur stempelde. en ook dan is het helemaal geweldig!!

Met een beetje goud erbij, omdat het toch een beetje moet glitteren, en een paar Perfect Accents om het af te maken.  Dit was een goede keus van Stampin;Up! om deze set alvast aan te bieden, want hier had ik echt niet langer op willen wachten!!

Groetjes
Marrigje

 

 

 

Marjo

Vandaag heb ik dit kaartje gemaakt. Eerst het witte basiskaartje met inkt en water en daarna bestempeld met de set reverse words. Daarna met de set make a medallion bestempeld met groen en zwart. Ook een eigen embellisment gemaakt.

Groetjes Marjo

 

 

 

 

 

 

 

Corinne :

Ik ben geen meisje meisje maar wil wil er nu niet een mooi kasteel. Deze kaart is gemaakt met de set sweet home in combinatie met de blushing bride en mint macaron. Ach welke princes wil niet zo mooie kaart
Groetjes
Corinne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *