Deze week doen we Jar of Love.
Jar of Love is een set met Mason Jars. Een Mason Jar is een potje wat in Amerika heel veel gebruikt wordt om salades in te maken, als verlichting, als potje om vissen mee te vangen, om drankjes in te serveren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het wordt gedaan met een Mason Jar.Het potje zelf lijkt een beetje op een jampotje van dik glas.

Deze stempelset heeft 3 verschillende maten Mason Jars. Die zijn in het echt ook te koop, en worden ook verschillend gebruikt.In dit blog zie je onze versie van de Jar of Love. Ik heb er inmiddels al heel erg veel meer mee gemaakt, en er is nog veel meer mogelijk.  Bij deze set hoort ook een set framelits, wat de mogelijkheden helemaal eindeloos maakt.

Marrigje 

Ik heb heel veel voorbeelden gemaakt met deze set, omdat ik niet alles kan laten zien in dit blog heb ik gekozen voor een label wat ik gemaakt heb.

Ik heb het potje twee keer gestempeld en uitgestansd. Bij het ene potje heb ik de binnenkant ook uitgestanst. En ook heb ik het potje gestanst uit Window Sheet. Op het dichte potje heb ik bloemetjes gestempeld die ook in de set zitten. Daarna heb ik foam adhesive strips langs de rand van het potje geplakt en er even over heen gegaan met een embossingbuddy om het wat minder plakkerig en statisch te maken.
Stampin’Up! verkoopt ook dit geweldige materiaal voor schudkaarten. Daar heb ik wat van tussen het foamtape gedaan. Daarbij moet je altijd opletten dat je niet te veel gebruikt, want dan schud het niet meer. en de toplaag er op geplakt. Daarna de deksel gestempeld en uitgestansd, en het ijzerdraadje wat om de deksel zit om hem mee te nemen gestansd uit Mint Macaron papier. En er op geplakt.

Omdat ik het label een beetje kaal vond, nog een etiket op het potje geplakt.  Nu nog een gelegenheid vinden om dit label aan een fles te hangen en cadeau te doen.

Groetjes

Marrigje

 

 

Marjo

Voor deze keer hadden we de veelzijdige set Jar of love uitgekozen. Deze set is echt geweldig, je kan er zoveel mee doen. Ik heb de potjes al eens gebruikt als bloemenvaas, of als aquarium of als verfpotjes. Dit keer heb ik gekozen om er hartjes in te doen. Want iedereen heeft liefde nodig.
Het potje is een schutkaartje. Ik heb het potje uitgeknipt en er windowssheet tegen aan geplakt. Daarop wat uitgestanste hartjes en er om heen foam adhesive. Dat zijn plakstrips waardoor je een verhoging krijgt. Toen Stampin Up dit nog niet verkocht gebruikte ik het randje wat om de dimensionals zit. Deze is iets minder hoog.
Daartegen een stukje cardstock van een andere kleur rood.
De voorkant had ik al bestempeld met het woord love en drie hartjes.
De lijntjes heb ik zelf getrokken. Dat maakt een kaart altijd net even af. De laatste tijd doe ik dat vooral vaak op atc’s. De kleine gestanste hartjes komen uit de confetti hearts border punch. Deze heb ik op geplakt met de fine-tip glue pen. Ideaal om hele kleine dingetjes mee op te plakken.

Groetjes Marjo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *