Marrigje:

Ik was aan de beurt voor de uitdaging. ROND was het thema. Verder mocht iedereen het zelf weten.

Hoe kwam ik nou bij ROND??? Nou, ik had al een idee met de Eastern Beauty Suite van Stampin’Up! Die suite staat in de nieuwe catalogus die vanaf 1 juni te bestellen is. Maar deze set is nu al te bestellen!! En gelukkig maar, want ik denk  zeker te weten dat dit mijn favoriete set is. Er kan zo verschrikkelijk veel mee! En de kleuren van het bijpassende papier zijn ook prachtig.  Dat heb ik niet gebruikt voor de kaart van vandaag, maar mooi dat het is!

Deze kaart techniek heb ik geleerd bij Technique Junkies, hij heet:  Telescoping Cards

 

 

 

 

Eigenlijk zijn het 3 rondjes, die aan elkaar vast zitten met een splitpen of brad, en die onder elkaar draaien als je de kaart bij het lusje vast houdt.

Ik heb me heel erg vermaakt met het in elkaar knutselen van deze kaart. Ik hoop echt dat jullie hem net zo leuk vinden als ik hem vind.  En ja, natuurlijk in de rose/paars kleuren, want daar hou ik van. De kleuren die ik gebruikt heb, zijn 3 van de nieuwe In Colors van Stampin’Up! Fresh Fig, Berry Blast en Powder Pink.

 

 

 

Groetjes Marrigje

 

Marjo

Marrigje had de uitdaging bedacht: ROND.

Ik heb de nieuwe incolours gebruikt en heb geprobeerd een ronde kaart te knippen.
Daarop cirkels gestanst met de bigshot en geponst. De stempels komen uit de hostesset love you lost, die nog tot en met 31 mei te bestellen is.

 

 

 

 

 

Groetjes Marjo

 

Corinne

Toen Marrigje kwam met het thema Rond, maakte ik dit kaartje. Stoer en Lief, in kleuren, die helemaal bij mij passen.

Groetjes Corinne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *