Ja, en toen hield, tijdens het schrijven van een tutorial, mijn computer er mee op.  En geen van de mensen die mijn computer onderhouden aanwezig om dat voor me te repareren. Dus zat ik een paar dagen zonder. Mega onhandig.  Vandaar dat het blog, dat eigenlijk dinsdag geplaatst had moeten worden, vandaag pas geplaatst is.

Marrigje

Project Life is echt mijn ding, ik vind het heerlijk om met foto’s bezig te zijn. Helaas heb ik echt te weinig tijd om me volledig aan het scrappen te wijden. Daarom ben ik echt heel blij met deze rubriek, zo moet ik wel steeds wat doen.
Op dit moment (eind mei 2017) zijn we, als Stampin’Up! demonstratrices in de overgangs fase tussen de ene catalogus en de andere. De kaartjes die ik heb gebruikt zijn nog uit de oude collectie. We krijgen een geweldige nieuwe collectie, en al heb ik , als demonstraror, al een set in huis, ik kan niet wachten tot ik andere sets kan gaan kopen.  De nieuwe collecties zijn helemaal geweldig, en daar is nog wat anders mee, daarover de volgende keer meer.

Omdat het huis van mijn zoon als hoofdkleur groen is (maakt niet uit waar hij woont trouwens) heb ik groen als hoofdkleur voor deze pagina gebruikt. De kaartjes in het midden zijn gestempeld, en de achtergrond kaarten zijn (retired) enveloppenpapier. Ik ga wel even deze kleur hamsteren heb ik bedacht (en daad bij woord gevoegd) want k wil nog heel veel van deze kleur gebruiken in dit album.  En zoals altijd, werd ik heel blij van het werken aan mijn Project Life album. Toch eens tijd vinden om dat vaker te doen.

 

Marjo

Voor project life heb ik kleine kaartjes gemaakt. Ik zal niet meer vertellen hoe ik de achtergrond heb gemaakt, want dat doe ik zo vaak, dus ik neem aan dat iedereen dat nu wel weet.
Gebruik gemaakt van de kleuren mint macaron, peekaboo Peach en crushed curry.
Gestempeld met de set Day at the beach. Ik hoop toch wel dat ik deze zomer heerlijk in de zon op het strand lig want dat is er vorig jaar niet van gekomen.
Ingekleurd met de markers van Stampin Up. Die kun je dus niet alleen gebruiken om mee te stempelen, maar ze zijn ook perfect om kleine dingen in te kleuren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *