Vandaag de rubriek Oud en Nieuw. Dat wil zeggen, Retired produkten gecombineerd met producten die nieuw zijn. Deze rubriek hebben we bedacht omdat we willen laten zien hoe gaaf Stampin’Up! is, en dat je oudere sets, ouder papier, heel goed kunt combineren met de nieuwe spullen. Omdat bij Stampin’Up! alles bij elkaar past.

Marrigje

     Oud: papier van de Sale-a-Bration. In de nieuwe catalogus (die vanaf donderdag 1 juni geldig is) staat soort gelijk papier, en ik kan niet wachten daar mee te gaan spelen. Dus heb ik lekker gespeeld met het Sale-a-Bration papier, dan kan ik straks gelijk los met het nieuwe papier.

Nieuw: De stans voor Happy Birthday. Deze komt uit de nieuwe catalogus. Ik heb 4x Happy Birthday gestanst en op elkaar geplakt. Met de nieuwe stansbare lijmsheets is dat op elkaar plakken heel erg makkelijk. 
Daarna heb ik Happy Birthday bewerkt met Fine Tip Glue, zodat het geheel een prachtig glanzende laag heeft.

 

 

 

 

Libelle: Die is niet echt nieuw , maar wel current, en super mooi! Deze is uitgestans uit Soft Sky cardstock, en gekleurd met Wink Of Stella. Nu glittert het er over.

Nu alleen nog een jarige vinden waar ik dit kaartje heen kan sturen.

Groetjes
Marrigje

Marjo

Ik ben helemaal weg van de nieuwe stempelset daisy delight met uiteraard, een bijpassende pons. Ik vond een oude stempel die heet daisy dash en past er dus perfect bij.
Een leuk Stampin up lintje erbij en een mooi Stampin up goud washitape stukje en je vrolijkt je kaart helemaal op.

Groetjes

Marjo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *