Ons teamlid Marjo Jurriaams, maakt en ruilt heel vaak ATC’s. Zij heeft, samen met haar downline, een ruillijst en blog van ATC.  Op hun verzoek hebben we een  nieuwe rubriek toegevoegd aan ons blog: ATC kaartjes maken. Een ATC kaartje is een kaartje van 2,5 ” x 3,5″  Ooit begonnen door een zwitserse kunstenaar, en over de hele wereld een leuke manier van kaartjes ruilen. Voetbalplaatjes of pokemon kaarten voor creativelingen.

Hieronder onze eerste bijdragen aan deze rubriek Met het thema NIEUW.

Marrigje

Deze ATC kaartjes ik gemaakt met onze nieuwste aanwinst in gedachten. Ons hondje is ruim een week geleden geboren. En nee, ze woont natuurlijk nog niet bij ons, maar is al wel in onze gedachten, en in ons hart (want dat doen hondjes, die gaan in je hart wonen)

Daarom heb ik honden, of eigenlijk Puppy ATC’s gemaakt. De pup, Bella heet deze, volgens het doosje, heb ik gestempeld met Archival inkt. Daarna gemaskert, en daarna achtergronden gestempeld. Deze ATC’s zijn dus one layer kaartjes Dat is sowieso  mijn favoriete techniek om te werken (maar dat zeg ik geloof ik elke week)

Groetjes

Marrigje

Marjo

Een nieuwe rubriek omdat ik dat graag wilde. Ik ben gek van atc’s . Ik vind ze zo leuk om te maken.
Bij deze heb ik de daisyset gebruikt, de stempels en de pons. Het thema was nieuw. En deze set is erg nieuw. Ook de nieuwe incolours gebruikt.

Groetjes
Marjo

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *