Art Journals is een dagboek met creatieve uitingen. Als je op Pinterest op Art Journal zoekt, zie je toch wel veel dezelfde materialen gebruikt worden, wij willen laten zien dat je met Stempels, Inkt en Stampin’Up! materialen heel goed uit de voeten kan met een Art Journal.

Marrigje 

Elke keer als ik een nieuw produkt heb, of een oud product vind ik de la, wil ik daarmee werken in mijn Art Journal. Voor mij is dat de reden dat ik een Art Journal heb. Spullen uitproberen, kijken wat iets kan, wat IK er mee kan, hoe het zich gedraagd op verschillende ondergronden, enzovoort.  In mijn kast vond ik een Masking FLuid. Dat is een product dat veel gebruikt wordt bij het Aquareleren en dat mag mijn lief heel graag doen. Daarom hebben we het ook in de kast staan (was dan ook zijn kast waar ik het in vond maar dat zeg ik er even niet bij)  Het zit in een potje met en heel mooi dun puntje, beetje vergelijkbaar met onze fine tip glue. (naaldjeslijm noemen wij dat )

Ik heb er gewoon mee geschreven in mijn Art Journal, Om te proberen. Daarna heb ik mijn Art Journal open laten liggen, en laten drogen. Daar heeft het wel een paar dagen gelegen.

 

 

 

 

 

Toen heb ik er op gestempeld in de nieuwe incolors, gewoon lukraak, zonder voorop gezet plan. Omdat ik toen nog lege plekken had, heb ik de hele pagina bewerkt met de billendoekjes die ik gebruikt heb om mijn stempels schoon te maken. Die heb ik op de pagina gedrukt, zodat ik afdrukken kreeg.

 

 

 

De masking Fluid weggegumd, de letters werden als een wonder weer zichtbaar. Het blijft toveren deze techniek, hoe vaak ik dat ook doe.

 

 

 

 

 

heb ik met de set Crafting Forever de schaar en de stempel ook weer lukraak over de pagina gezet.

 

 

 

 

 

 

Tenslotte heb ik de stempels uit de set Crafting Forever op Very Vanilla gestempeld en ingekleurd en rechts onderop de pagina geplakt Het geheel is wel wat Stampin’UP! voor mij is. Creatief, alles overheersend, en iets waar ik echt super gelukkig van wordt.  Demonstrator worden voor StampinUp! is echt een van de beste beslissingen van mijn leven geweest!  Ik hoop het echt nog heel erg lang te kunnen zijn!

Groetjes

Marrigje

Marjo

Ik als flamingofan werd erg blij van deze set. Ik heb zelfs een groep op Facebook gemaakt waar je flamingofoto’s kan plaatsen. ( flamingomanie) Ik heb al twee andere flamingostempels van Stampin ‘Up, maar deze is echt de mooiste. Je stempelt hem in drie keer , elke keer in een andere kleur zodat je mooi diepte erin krijgt.
In de set zitten ook andere hele mooie stempels waaronder de waterpoel en het riet en het mooie palmblad. Daardoor kun je een mooi tafereeltje stempelen.

 

 

 

 

 

 

 

Groetjes

Marjo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *